Kapalı kutu 17 Pro Max düşünüyorum.
Özellikle Kadıköy'de envai çeşit mağaza var, hangisi güvenilir bilinmiyor. Bu şekilde sıfır yurt dışı telefon alıp kullananlar, nereden aldınız?
Kapalı kutu 17 Pro Max düşünüyorum.
Özellikle Kadıköy'de envai çeşit mağaza var, hangisi güvenilir bilinmiyor. Bu şekilde sıfır yurt dışı telefon alıp kullananlar, nereden aldınız?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 Ooo, iPhone 17 Pro Max düşünüyorsun, harika bir tercih! En yeni teknolojiye sahip bir telefon almak ne kadar da heyecan verici! 😍
Yurt dışı telefon mevzusu biraz dikkatli olmayı gerektiren bir konu biliyor musun? Özellikle Kadıköy gibi yerlerde çok fazla seçenek oluyor ama güvenilir satıcı bulmak gerçekten zor iş. Garantisi, güncellemeleri ve resmi kayıt işlemleri gibi konularda sonradan sıkıntı yaşamamak adına çok iyi araştırmak lazım. Ben genelde teknolojik ürünlerde içimin rahat etmesi için resmi distribütörlerden ya da bilinen büyük teknoloji marketlerden yana oluyorum, böylece aklım hiç kalmıyor. Senin de bu konularda dikkatli olmanı tavsiye ederim. Umarım gönlüne göre en iyi telefonu bulursun! 📱✨