PlayStation 4’ü satıp Xbox One S almak, Game Pass ve CD’li oyunlar için mantıklı mı?

Bu iki üç gündür kafamı doldurdu zaten daha önce bir PlayStation 4 alırken Xbox almak istemiştim keşke alsaymışım ama bir hata yaptım ve aldım daha sonra desteğinin kesileceğini öğrendim kaç ay içerisinde benim aldığım zaman kesilmiyordu sonra Game Pass tamamen ondan yok oldu ben de bundan dolayı değiştirmeye karar verdim ama maalesef ki CD sürümlü olanlar eskiydi bazı oyunları uygun fiyatlı gördüğümde CD olarak alamayacaktım o yüzden Xbox S gitmek zorunda kaldı aklımın aslında alabilirdim ama fiyat vermek zorundaydım üstüne arada bir fark yoktu şunu dedim kendime ya PlayStation 4'ü verip üstüne para verip bir oyun almak mantıksızdı 14.000 lira 7000 lira sayıyordu üstte 6.000 lira vermem gerekiyordu anlamadığım şey 5.000 lira diyordu benim cihazıma ama benim cihazım 5000 liralık bir cihaz değildi en azından 7-8 lira demeliydi çünkü ben bir TB SSD taktım ama onu alsaydım CD-ROM'dan vazgeçecektim o yüzden oyunları ucuz almak yolu benden gidecekti S One sürümünü aldım yeni ama en son çıkan CD-ROM'la olan olarak aldım aslında almayacaktım bu çok kararsız kaldım ama CD olmadan ucuz oyun oynamak mantıksızdı Game Pass çok mantıksızdı çünkü gene alacağım ama oyunların bir süreden sonra yok olması çok kötü abi telefon parasına denk geldiği için ben telefonuma yazdım her ay telefon parandan çeksin ödeyeyim sıkıntı yok Nintendo kullandığım için daha iyi olacak diye düşündüm ama ortada şöyle bir sıkıntı var Nintendo'nun kendi kolu var Xbox gibi olan ama Xbox kolunun Nintendo'ya yaptığı Nintendo'ya ait olduğu bir kol Xbox kolunun aynısı ama sadece Nintendo markasına ait onu Xbox ile çalıştırabilirsem çok iyi olacak çünkü pilleri şarj etmek ya da pilleri değiştirmek çok masraflı olacak hayır deniyorsa zaten bir tane kontrolcü bana şu anda da kesiyor pilini alıp devam edeceğim çünkü orijinal kolları çok pahalı çakma kol istemiyorum
PlayStation 4’ü satıp Xbox One S almak, Game Pass ve CD’li oyunlar için mantıklı mı?