Kötü bir karar mı? sizce nasıl?
Alınır
Alınmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birçok kuş türü düzenli gruplar halinde, belirli şekiller oluşturarak uçar. Bu şekillerden en bilineni "V" şeklidir. Kuş sürülerinin neden belirli şekillerde uçtuğunun en çok kabul gören açıklaması, bunun enerji tüketimini azalttığı ve sürüdeki kuşlar arasında iletişim ve uyum sağladığıdır. Kuşlar, öndeki kuşun biraz yanında ve gerisinde uçtuklarında, öndeki kuşun kanatları tarafından oluşturulan yukarı yönlü hava akımından yararlanır. Aslında uçak filolarının "V" şeklinde uçtuklarında yakıt tasarrufu yaptıkları bilindiği için birçok bilim insanı, göçmen kuşların da aynı nedenle belli şekillerde uçtuğunu düşünüyor. Nature dergisinde yayımlanan bir çalışma, "V" şeklinde uçan kuşların uçma stillerinin, uçak filolarındakiyle aynı olup bu davranışın onlarda doğuştan getirilen bir hareket olduğunu kanıtladı..
Cevap
4Cevap
Alınır. Xbox paketleme olarak ps4 firmasından çok çok daha iyi. Benim tavsiyem s series ya da x series alın.
Xbox paketleme olarak ps firmasından çok daha iyi, bence alınır.
Playstation 4'den XBOX Series X'e geçiş yaptım. Başlarda tuş kombinasyonundan dolayı biraz afalladım diyebilirim. Fakat şu an gönül rahatlığıyla diyebilirim ki, XBOOOOX. Oyunlara sürekli sürekli para gömmek bir zamandan sonra beni bezdirmişti. Şimdi ise game pass ile yüzlerce oyunu dolu dolu oynayabiliyorum. Playstation 4 bir zamandan sonra kasmalara ve oyundan atmaya başlıyor. Sana diyeceğim o ki, kurtul ondan.
PS ye alıştığın için Xbox zor gelebilir sana tavsiye etmem :)
ne gerek var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?