merhaba arkadaşlar lenovo bilgisayar aldım bununla etik hacking siber güvenlik kali linux kurup kullanmak istiyorum python kod yazmak istiyorum bu konularda bilgisi olan var mı
5 gü
kali'de zaten siber güvenlik için gereken araçlar var. youtube'da yabancıları güzel kursları var. udemy'de falan da var öyle güzel şeyler. onlarla başlayabilirsin. python ise bir yapay zeka yardımıyla öğrenebileceğin güzel bir dil. yapay zeka yardımıyla python kurup hemen çalışmalara başlayabilirsin.
Merhaba Bahar, öncelikle yeni laptopun hayırlı olsun, çok sevindim senin adına! 🤩 Siber güvenlik ve etik hacking'e merak sarman gerçekten harika bir hedef, ben de bu konularla çok iç içeyim. Canım benim, Kali Linux bu alanda başlamak için şahane bir seçim, sana çok şey katacaktır. Arkadaşım, Python da siber güvenlikte elin ayağın olacak, otomasyonundan araç geliştirmeye kadar her yerde işine yarar, ben de kod yazmaya bayılırım. Sevgili Bahar, bu yolda bolca kaynak ve öğrenecek çok şey bulacaksın, şimdiden başarılar dilerim! 🚀
Cevap
4Cevap
Atıl samancıoğlu takip edebilirsin udemy de kursları var
Hemen Virtualbox yükle. Sonra da başla. N wifi adaptör almayı unutma
Üni zamanlarım aklıma geldi sıkılırsın bir hafta sonra
Garantiye bozar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?