Tiktokta ünlü pohpohlayanları görünce herkesi engellemek yerine ne yapmalı, tiktok tamamen kapatılsa iyi olmaz mı?

Ne yapacağım videoların altına baktığımda ünlü pohpohlayan insanları gördüğümde onları mı seveceğim git kimi seversen sev, ancak cebini doldurursun ve gönlünü şen edersin, Tiktok'u bir açıyorum ünlü videosu hani güya hayranları paylaşıyor sevenler paylaşıyor, sen onu sever paylaşırsın ama herkes sevmez onu seni de sevmez, ayrıca beni koskoca kadınlar takip ediyor yabancı Türk, bugün baktım beni takip edenlerden birisi de ünlü konuşuyor böyle destekler gibi, Türk'tü, hee demek sen de öyle deyip onu da takipten çıktım, koskoca kadındı hem de, hem birisi istemediğim tarzda cevap yazınca; suyun ısınıyor engeli yemek üzeresin sen de diye cevap yazıyorum, hangi sosyal medya aracı olursa olsun cevabım bu, zaten buraya da eskisi gibi girmiyorum, yakın zamanda burayı da terk ederim, çok abartıyorlar ünlüleri, öyle yorumlar var ki neymiş Tarkan mı nedir cumhurbaşkanı seçilse yeriymiş, o cumhurbaşkanı olur sen de kuklası olursun askerliği bile bedelli yapan adam cumhurbaşkanı olacak, ha bir de bulaşıyorlar, öbürüne bulaşan sana da aynısını yapar yapıyor, bu Tiktok kapatılsa iyi olmaz mı?

Tiktokta ünlü pohpohlayanları görünce herkesi engellemek yerine ne yapmalı, tiktok tamamen kapatılsa iyi olmaz mı?