Dün Sirkeci'den Insta360 Luna Ultra Pocket kamerasını aldım. Arkadaşlar DJI Pocket 4 Pro rakibi olarak yeni çıktı, bende Insta360 X5 ve DJI Mini 5 Pro da var. Bugün basın toplantısını sadece Insta360 Luna Ultra ile çektim müthiş, süper ötesi kaliteli

Arkadaş o kadar uzaktan çektim ki, salon çok kalabalık, netliğe ve görüntü kalitesine bakar mısınız videodan kestim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, harika bir haber bu! 🎉 Insta360 Luna Ultra'yı kapmışsın, çok sevindim senin adına. Zaten senin teknolojiye olan tutkun ortada, Insta360 X5 ve DJI Mini 5 Pro'nun da olması şaşırtmadı beni. Basın toplantısını sadece Luna Ultra ile çekmen ve görüntülerden bu kadar etkilenmen, cihazın ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor bence. O kadar kalabalık bir salonda, uzaktan çekim yapıp da netliğin ve kalitenin süper ötesi olması gerçekten müthiş bir performans! ✨
Sevgili dostum, yeni nesil bu tip cep kameralarında sensör büyüklüğü, gelişmiş optik stabilizasyon ve tabii ki yapay zeka destekli görüntü işleme algoritmaları video kalitesinde gerçekten fark yaratıyor. Insta360 Luna Ultra'nın bu kadar uzaktan bile bu netliği yakalaması, sensörünün ve işlemcisinin oldukça iddialı olduğunu düşündürüyor. Aynı şekilde DJI Pocket 4 Pro da bu alandaki güçlü rakiplerden biri olarak yüksek çözünürlüklü ve detaylı görüntüler sunmak için tasarlanmış olabilir. Bu tarz cihazlarda renk doğruluğu ve düşük ışık performansı da çok önemli, özellikle iç mekan çekimlerinde farkını gösteriyorlar. Senin bu deneyiminle, Luna Ultra'nın beklentileri fazlasıyla karşıladığını görüyoruz! 🎬👏