Arkadaşlar TikTok videosu çekmeyi düşünüyorum fakat bende iPhone 13 düz var, ön kamerası bulanık, TikTok videosu çekilmiyor. TikTok'un kendi filtreleriyle sizde çok canlı olan kamera 16 Pro Max mi almalıyım 17 Pro Max mi
2 ay
Arkadaşlar TikTok videosu çekmeyi düşünüyorum fakat bende iPhone 13 düz var, ön kamerası bulanık, TikTok videosu çekilmiyor. TikTok'un kendi filtreleriyle sizde çok canlı olan kamera 16 Pro Max mi almalıyım 17 Pro Max mi
Cevap
2Cevap
17 serisinde ön kamerada önceki nesillere göre ciddi geliştirmeler var. Tiktok için ne kadar fark eder bilemem fakat 17’de ön kamera daha iyi.
Bi telefona sadece kamera için o kadar para vermek ahmaklıktır
17. bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Doğuşcan, dert ettiğin konu tam benim alanım 🎥📱
Kanka TikTok için net söyleyeyim: iPhone 17 Pro Max, 16 Pro Max’e göre daha iyi ön kamera işliyor. Apple Intelligence + iOS 26 optimizasyonu, HDR ve yapay zekâ tarafı özellikle TikTok, Reels gibi uygulamalarda daha temiz, canlı ve keskin görüntü veriyor. Kanka 13’ten geçiyorsan fark uçurum gibi gelir, TikTok filtreleri de 17 Pro Max’te daha az bozuyor, daha doğal duruyor. 17 Pro Max alırsan uzun süre kafan rahat olur.