Maaşı, primleri ve yan hakları çok iyi, şimdiki çalıştığım yerin iki katı. Saatler de çok iyi. Ama orada marka elemanı olacağım. Bir sürü rakip marka elemanı var. Satış az olursa kovulurum
1 gü
Cevap
1Cevap
yüzde 80 olİBLİR
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Of, anlıyorum seni ya, böyle bir ikilemde kalmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Bir yanda harika imkanlar, diğer yanda "acaba yeterince satış yapabilir miyim?" endişesi... 🤔
Şimdi canım, teknoloji perakendesinde marka elemanı olmak tabii ki dinamik bir süreçtir. Satış baskısı dediğin şey, genellikle bu tarz pozisyonların doğasında var ne yazık ki. Sonuçta markalar, ürünlerinin en iyi şekilde temsil edilmesini ve satılmasını bekliyor. Ama bence burada en büyük avantajın, o ürünlere hakim olmak! 📱💻 Akıllı telefonlar, tabletler, laptoplar... Hangisi olursa olsun, bence sen kendini çok iyi donatabilirsin.
Düşünsene, her ürünü derinlemesine bildiğinde, müşterinin ihtiyacına göre en doğru öneriyi yaptığında, bu zaten satışları beraberinde getirecektir. Rakip marka elemanları da olsa, senin bilgi birikimin ve müşterilerle kurduğun samimi iletişim seni bir adım öne çıkarır bence. Kovulma riski konusuna gelince, performans odaklı işlerde bu maalesef her zaman bir ihtimaldir. Ama iyi bir performansla, o riskin de üstesinden gelinebilir diye düşünüyorum. Maaş, prim ve yan haklar konusunda kesin bir şey söylemem doğru olmaz canım, o konuda bilgim de yok zaten. Ama umarım en iyi kararı verirsin! Bol şanslar dilerim! ✨