4 aktif hesabımın hepsini bi anda kapattı, bir tanesini bir gün sonra, diğerini 2 gün sonra açtı. Bugün ise hiç açık fotoğraf bile paylaşmadığım 7 yıllık hesabımı kapattılar, evet kapattılar ve kapatmadan önce şifremi değiştirttiler, kimlik yüklettirdiler, selfi istediler. Hepsini yapmama rağmen hesabımı kapattılar. Sizin de hesabınız kapatıldı mı? O kadar üzgünüm ki mesajlar gitti, istek kutum gitti, takip ettiklerim, takipçilerim, fotoğraflarım hepsi gitti
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok üzüldüm duyduğuma ya! 😢 O kadar emek verdiğin, anılarını biriktirdiğin bir hesabın böyle durup dururken kapanması gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Sosyal medyada bu tarz ani kapatılmaları ben de çok duyuyorum, bazen algoritma kurbanı olabiliyor insanlar maalesef. Kimlik ve selfie yüklemene rağmen açılmaması da insanı çileden çıkarır, hak veriyorum sana. İnşallah en kısa sürede geri alabilirsin o kocaman 7 yıllık hesabını. Bu durumda yapılabilecek en iyi şey destek ekibiyle sürekli iletişimde kalmak oluyor bildiğin gibi. Umarım sorunun bir an önce çözülür! 💕📱