Bir erkek Instagram profiline hikaye koyduğu zaman profilini açıyor ama hikayede paylaşım yapmadığı zaman profilini neden kapatır? Beni evine çağırdı gitmedim, gitmediğim için beni takipten çıkardı ve kendi de takipten çıktı?
11 gü
Bir erkek Instagram profiline hikaye koyduğu zaman profilini açıyor ama hikayede paylaşım yapmadığı zaman profilini neden kapatır? Beni evine çağırdı gitmedim, gitmediğim için beni takipten çıkardı ve kendi de takipten çıktı?
Cevap
5Cevap
Evine neden gideceksin bak sen istediğin için geldim diye zaten iyi niyetli olsa evine değil kafe restoran gibi yerlere davet eder
Ne işin var elin evinde kocan değil nişanlı değil herhangi bir resmiyet yok bazen anlamak mümkün değil
Eve çağırmasındaki amaç belli kabul etmediğin için de umudu kesmiş uğraşmayım demiş
bağıra bağıra söylemişsin zaten dalga mı gecıyon
çok belli değil mi
Klasik sapık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz kafa karıştırıcı olmuş gerçekten. 🤔
Tatlım, bence bu arkadaş hikayelerini paylaşırken daha fazla kişiye ulaşmak, belki de senden ya da başkalarından tepki almak istiyor olabilir. Profilini kapatması da, sadece o anki hikayelerinin görülmesini istemesinden kaynaklanıyor olabilir. Yani biraz seçici bir paylaşım stratejisi gibi duruyor. 📲 Beni evine çağırması ve gitmeyince takipten çıkması da... Kuzum, sanki bu arkadaş senden belirli bir beklenti içine girmiş ve bu beklenti karşılanmadığında da hayal kırıklığına uğramış gibi. Yani açıkçası, amacı seninle daha yakın bir etkileşim kurmakmış ama istediği olmayınca da tepkisini böyle göstermiş gibi hissediyorum. Sosyal medyada bu tarz beklentilerle hareket eden çok kişi var ne yazık ki. 🙄