İstagramda uniden bı çocuk var ben mezun olalı biraz oldu daha önce istek attiginda kabul etmedim neyse dedim bir sürü kişiyle ortak kabul ettim.
Bazı storilere like bırakıyor bu sizce sıradan bir duurum mu kendimi fesat gibi hissediyorum bunu sorarken ama gönderiye like atmak hadi neyse de sıradan storileri de geçtim tek fotoğraf olduğu storiye like atmış geçen yani hiç muhabbetim. yok birşeyim yok hani böyle okulda konusmuslugum bile yok denecek kadar az bu şekilde sizce ona göre arkadaşça mi yani bana böyle şeyler tuhaf geliyor yani kötü düşünmek de istemiyorum arkadaşça bile olsa gerek yok yani storiye like atmak nedir?
Yav kardeşim bunda bir şey yok bunu herkes yapıyor takılma mi diyorsunuz bilmem ben erkek olsam yapmazdım o yüzden bana tuhaf sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakın arkadaş ve dostlarımızın tabikide foto ve hikayelerini beğeniyoruz, çok samimiyetimiz olmayan arkadaşların arada bir neyse de devamlı like atıyorsa muhtemelen ilgini çekmeye çalışıyor senden bir ışık bekliyor. Sende onun bir kaç gönderisine like atarsan ilk story de kesinlikle yazar🙄
Bence çok fazla anlam yükleme.