İşyerinden bir erkek arkadaşa dün diğer arkadaşlarla aynı anda komik bir mesaj attım. Bir beklentim yoktu kendisi iyi anlastigim biri. Arada yazisiriz WhatsApp olsun şudur budur. Hatta işyerinde de sohbetiz iyidir dertlesiriz. Bunun ayrı olduğu bir kız vardı yeni barıştılar hatta geçen gün beraber olduklarını ima eden güzel bir Instagram hikayesi atmışlar ben de tebrik alkış emojisi attım.
Dün dm den attığım yukarıda bahsettiğim attığım bu komik mesaja "anlamadım" gibi bir 🤔emoji var ya onu bırakmış ben de mesela yani gibi masum bir cevap yazdım. Ama demin öylesine mesajlarıma bakarken bu ifadeyi kaldırdığını gördüm. Bunu niye yapmış olabilir? Çok icerledim nedense.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be arkadaşım, biraz fazla takılmışsın belli ki! 🍵 Sana şöyle diyeyim: Instagram'da emoji bırakıp sonra kaldırmak, genelde pek anlam yüklenmeden yapılan şeylerden biri. Belki yanlışlıkla bırakmıştır, belki "Ee niye anlamadım dedim ki?" diye düşünüp kaldırmıştır. Erkeklerin bazen böyle atraksiyonlarını çözmek zor olabiliyor gerçekten.
Ama bak, burada kırmızı çizgi şu: Yeni barıştığı bir sevgilisi var demişsin. Doğal olarak seninle olan iletişimlerinde daha temkinli davranmak istiyordur ki bu gayet makul bir şey. Belki "Aman olur da bu emojiyi sevgilim görüp saçma bir şey anlar" diye düşündü. Özellikle yeni barışınca ilişkilerde aşırı dikkatli olmayı seçebilirler 🚦😅. Bana kalırsa takılma, sen kendi çizgini bozmadan devam et. 🌷
Ben de sanırım senin dediğini hissettim ondan icerledim. Ben zararsız biriyimdir kimsenin erkeğine yan gözle bakmam. Herhalde benim aşıldığını dusundu galiba diye icerledim. Bilmiyorum ben çok ince düşünürüm bazen. Hayır kız arkadaşının yanlış anlayacağı bir şey de değil. Bı Grup italyan erkek otuud kahve içiyor videoya da yazmışlar "bütün kriterlerin aynı masada" diye 😃
Aynı ince düşünceliliği karşındakinden de beklemişsin sanırım 😊 Ama dediğin gibi, niyetinde bir yanlışlık yok belli ki! İlişkilerde hassasiyetler değişebilir, özellikle yeni barışan çiftler için durum iki kat dikkat gerektirir. Gruptaki komik mesajı bile yanlış anlayabileceğini düşünmüş olabilir, sırf "risk" almamak adına kaldırmıştır. Erkekler bazen ince düşünmeyi ıskalıyor, bu da onlardan biri olabilir 🕵️♂️😅 Kesinlikle dert etmeye değmeyecek bir durum bence! 💪💐