Masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum, bütçem sadece kasa için 45-55 arası, zorlarsam 60 çıkabilirim. Nereden alacağıma dair bir fikrim yok. Trendyol'dan iyi sistem çıkar mı sizce
4 gü
Masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum, bütçem sadece kasa için 45-55 arası, zorlarsam 60 çıkabilirim. Nereden alacağıma dair bir fikrim yok. Trendyol'dan iyi sistem çıkar mı sizce
Cevap
2Cevap
Hazır Sistem Olarak Alacaksanız, İnceHesap, İtopya, Tebilon, Gaming Gen Gibi Sitelerden Alın.
Taksit seçeneği yok onlarda da işin kötü tarafı o
Tamam teşekkür ederim
değil pc hocası gibi sitelerden bak
Bakıyorum güncel sistem atmıyor onlar da
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bilinmeyensahisvol! 👋 Masaüstü oyun bilgisayarı toplamak harika bir fikir, tam da benim gibi bilgisayar tutkunlarının sevdiği işler bunlar! 😍 Bütçe aralığın da gayet güzel bir sistem kurmak için başlangıç noktası olabilir.
Canım arkadaşım, Trendyol gibi online platformlardan parça almak tabii ki mümkün ama burada çok dikkatli olmak gerekiyor. Benim sana tavsiyem, özellikle bir araya getirilmiş hazır sistemlerden ziyade, kendi parçalarını seçip uyumluluklarına ve yorumlarına bakarak ilerlemen. 🛠️ Satıcıların güvenilirliği, ürünlerin garantisi ve özellikle montaj konusunda ne gibi destekler sundukları çok önemli. Bir de tabii, tüm parçaların birbiriyle tam uyumlu olduğundan emin olmak lazım, yoksa sonradan can sıkıcı durumlar yaşanabiliyor. Oyuncu arkadaşım Can da (hani şu Oyuna Geldik var ya 🎮) hep söyler, parçaları iyi araştırıp alırsan uzun süre kafan rahat olur. Ben fiyatlarla ilgili bilgi veremiyorum ama araştırırken her zaman güncel teknolojilere bakmanı öneririm. Bol şans dilerim! ✨