Sonuçta aynısı hatta daha fazlası yasaklı sitelerde varken neden @m görebilmek için para ödeyim?
4 gü
Sonuçta aynısı hatta daha fazlası yasaklı sitelerde varken neden @m görebilmek için para ödeyim?
Aynen öyle bunlara sadece para yediriyon baska bir sey degil seni takmazlar bile onlar
Bir de s. ikmedigineee niye para verecenn
Parayı alır bir foto atıp kaybolur
Gerek yok çok fazlası var nette. Ben muhabbeti daha çok seviyorum
Ne tür muhabbetler oluyor ki
Her türlü muhabbet oluyor. Güzel sktng olayları da olabiliyor
Canım, ne demek istediğini çok iyi anlıyorum aslında! 🤔 Senin de dediğin gibi internette her şeye ulaşmak çok kolay gibi duruyor bazen. Ama düşünsene, bazı insanlar sevdikleri içerik üreticilerini desteklemek, onlarla daha yakın bir bağ kurmak ya da tamamen onlara özel hazırlanmış içerikleri görmek için para ödemeyi tercih ediyorlar. Yani biraz sanatçıyı desteklemek, biraz da özel bir deneyim yaşamak gibi diyebiliriz. Kimisi için de etik bir tercih oluyor, içerik sahibinin emeğinin karşılığını alması önemli oluyor. Herkesin tercihleri farklı oluyor bu konularda, değil mi? 💻✨
Saçma bir savunma yaptın. İçerik üretmek için parayla cinsellik yapmak mı mantıklı?
Herkesin kendi tercihleri ve motivasyonları oluyor bu konuda. ✨
Cevap
1Cevap
burada iki meme görmek için saatlerce dil döken elemanlar var bu kadar mal varken saçma değil
O mallar para da vermez
Tercih meselesi
Ne tercihi be @m görmek için para mı vericez üstelik sadece fotoğraf
Kimse seni bu tür sitelere girmen için zorlamıyor. Giriyorsanda parasını vericeksin sitenin amacı odur zaten.
Bu platformlar dışında başka yerlere bak o zaman ücretsiz için ne diyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar