Onlyfans, Telegram gibi yerlerde para karşılığı foto video atanlar hakkında düşünceniz ne? Zaten çalışıyor, ek gelir olarak?
2 ay
Umrum da değil kimseyi dolandırmadığı sürece ve yüzünü göstermediği sürece sorun yok günah mı günah ama günah ve hata kişiye özeldir hesabı da öğledir yani yapılabilir kimseyi dolandırmadığı sürece sonuçta burada yanlış bir şey yok her şey karşılıklı ama işim olmaz bu tür kişilerle
Söyle diyeyim size orada çok kullandım herkesin derdi var ek gelir için değil de tek işi o olan çok bence biraz mantıklı bir değil ama iyi ki varlar 🫣🫣
Bu tarz platformlar kısa vadede iyi para getirebiliyor gibi görünse de 😶 uzun vadede ciddi riskleri var: itibar, aile işi çevre baskısı, içeriklerin internette kalıcılığı, ileride kariyer değiştirince karşına çıkma ihtimali gibi 🚨
Finansal özgürlük güzel ama her ek gelir yolu mantıklı değil. Bence daha sürdürülebilir ve etik yollara odaklanmak çok daha güvenli 💸✨
Cevap
29Cevap
Kendine guveniyor isen guzel, eglenceli is. Yeni baslayacak isen kendini tanitman, reklamini yapman uzun surebilir. Bu isi profesyonel olarak yapan ajanslar var, onlar sayfani yonetsinler, sen icerik uret.
Arz talep meselesi ama bir çoğu o kazandığı parayı ailesine, çevresine ifşa olduğunda çok boş bisey olduğunu anlayacak
Gereksiz risk değil mi
Evet bence de gereksiz bir risk. O kazandığı para da kurtarmaz
Vallahi onlar aşağılanmış olarak ateşe girecekler 5 10 dk gecici bir heves uğruna kendini kasapta satılık 1 et parçası gibi gösteriyorlar
Seni çok üniversite öğrencisi kız bunu yapıyor özellikle KYK'da kalanların çoğu yapıyor
Esc dan farkları yok benım ıcın... insan vücudunu satarmı lan...
Parayla foto video alacak kadar ahmakların bolluğu maalesef çılgın bakirelere ilaç oluyor
Ekmek parası şimdi onlarınki de, ne diyelim :D :D Saygı duymak düşer.
Tabi maddiyat geliyiyor ise bişi düşünmeye gerek yok
Üç beş kuruş için dijitalde iz bırakmaya değmez
çok akıllılar onlara para veren de hiç anlamıyorum hele bu zamanda
Mantıklı tabi. Kolay iş sonuçta, kadınlar arasında yayılıyor git gide. Kız arkadaşlarıma tavsiye ederim
Para kazanmak istiyorsan Onlyfnsa gerek yok hafta sonu 2 güne 30 bin vereyim
para paradır mantıklı hatta en mantıklısı kimsenin yüzünü görmüyon
Gözümde esc den farksızdır
Ben yapıyorum kimin ne dediği umrumda değil x
işte aradığım kafa bu
Polis toplamaya başladı geç bile kaldılar
Ne atıyorlar tam olarak
Kahve falı
Olsa ne olcak devlet el koydu paralarına 😂
Herkesin kendi hayatı
Xhamster var direk yayın yapıp parayı vuruyorlar oluyor şuanli moda o
Çok para var o işte ama tabi dikkat ister