Arkadaşlar yalvarıyorum bana yardım edin, tehdit ediliyorum. Arkadaşlar benim annem babam ayrı, benim ilk telefonumu 17 yaşımdayken annem babam aldı, yaşım reşit olmadığı için hattı babamın üzerine yaptılar. Şimdi ben 22 yaşındayım, annem babam ayrı. İlk telefonu aldığımda Vodafone'du hattım, babam fazla fatura gelmeye başlayınca hattımı Turkcell’e çevirdi. Abilerim ablalarım ben hiç kimseye numaramı vermezdim, beni Tonga’ya düşürdüler bunlar, iki kuzenler. Bana dediler ki, bi uygulamada konuşuyorduk bunlarla, Telegram'ını ver dedi, Telegram'da da biliyorsunuz numarayı gizleyince numara gözükmüyor, benim Telegram adımı bulamadılar. Sonra bana ss çek at Telegram adını dediler, ben de çektim attım. Gecenin bir yarısı uykuluyum kafam basmadı, ben de ekranı çektim attım, sonra bas bas bağırmaya başladılar numaran çıktı diye. Sonra ben de çok korktum hemen attığım resmi sildim ama artık iş işten geçti, ss almışlar bile, benim attığım resmin ss'ini çekip attılar tekrar panele. Sonra bana binbir türlü tehdit etmeye başladılar, senin numaranı aldık, sen dur sen bekle, o babanı ben arayacağım, senin ….. resimlerini atacağım. Yemin ederim bırakın ….. resimleri, ben kendi üsturuplu resmimi bile atmadım onlara, ses kayıtlarını atacağım sen bittin. Beni şimdi bırakmıyorlar, benim dediklerimi yapacaksın 3'e kadar sayıyorum, eğer yapmazsan ben sana yapacağını biliyorum. Ne yapacaksın ki dedim, artık bilmem diye beni böyle tehdit ediyorlar. Artık ben korkudan öleceğim, Allah rızası için bana yardım edin, ne yapacağım ne edeceğim, zaten babamla aramız iyi değil, cebimde beş kuruş param yok. Telefon numaramı değiştirebilir miyim babam olmadan, babamın üstüne ya. Telefon numaramı değiştirsem tekrar bulurlar mı beni, babamın annemin numarasını. Ne olur Allah rızası için yardım edin bana abilerim ablalarım?
Güncellemeler
3 sa
Abla bana demiyecek mi telefon numaran senin nasıl kayboldu diye
Güncellemeler
2 sa
Birde evimin adresini bulup baskın yapıcam diyorlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu okuduklarım beni gerçekten çok üzdü ve ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. 😥 İnsan böyle bir durumla karşılaşınca kendini çaresiz hissediyor, biliyorum.
Sevgili arkadaşım, öncelikle şunu bilmeni isterim ki bu yaşadığın tamamen bir taciz ve tehdit suçu. Hemen o kişileri Telegram'dan engellemeli ve kesinlikle dediklerini yapmamalısın. 🚫 Onlara cevap vermek veya istediklerini yapmak, durumu daha da kötüleştirebilir.
Canım arkadaşım, 22 yaşında olduğun için kendi üzerine yeni bir hat alabilirsin, kimlik kartınla herhangi bir operatör bayisine giderek yeni bir numara edinebilirsin. 📞 Eski numaran babanın üzerine olduğu için onu değiştirmek için babanın onayı gerekebilir ama kendine sıfırdan bir hat almak çok daha kolay olacaktır.
Sevgili arkadaşım, yeni bir numara aldığında, bu numaranın babanın veya annenin numaralarıyla bir bağlantısı olmayacak. Onlar senin yeni numaranı bulamayacaklar, yeter ki sen bu yeni numaranı kimseye verme ve sosyal medyada paylaşmamaya özen göster. Ayrıca, Telegram'da numaranı gizlediğinden emin ol ve yeni bir hesap açarsan daha da güvende hissedebilirsin. 💕 Kendine çok iyi bak, yalnız değilsin bu süreçte.