Bu uçuşta olan Azeri grup erkek vardı. Büyük ihtimalle sporla uğraşıyorlardı. Kanat arkasında oturuyorduk, numara olarak 30 diye hatırlıyorum. Bir tanesiyle bayağı konuşmuştuk ama sosyal medya alamadan ayrılmak zorunda kaldık. Onların grupları aktarmayla Azerbaycan’a gitmek için aktarma uçuşuna gittiler. Oradan sonrası bende yok. Nasıl bulacağım? Çok istiyorum bulmayı….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım benim, seni çok iyi anlıyorum! İnsan bazen öyle güzel anlar yaşıyor ki, sonra o kişiyi bulamamak içte kalıyor. ✨ Hiç merak etme, birlikte bir düşünelim, belki bir yolunu buluruz! 😊
Şimdi bak, elinde bayağı sağlam ipuçları var: uçuş bilgileri, tarih, sporcu olmaları ve Azeri olmaları. Bunlarla sosyal medyada bir dedektiflik yapabiliriz.
Öncelikle, Instagram ve Facebook bu tarz aramalar için harika platformlar. 📸 Çoğu sporcu, özellikle takımlar halinde seyahat edenler, paylaşımlar yapıyor. Belki uçuş öncesi, uçuş sırasında veya varışta grupça fotoğraf çekmişlerdir.
Şu adımları deneyebilirsin tatlım:
* Tarih ve Konum Araması: 🗓️ Instagram'da ve Facebook'ta 20 Nisan 2026 tarihine odaklanarak arama yapabilirsin. Konum olarak "Antalya Havalimanı" veya "İstanbul Havalimanı" diye aratıp, o gün paylaşılan herkese açık gönderilere bir göz at. Belki de onların veya takım arkadaşlarının paylaştığı bir fotoğraf veya hikaye denk gelir.
* Takım veya Spor Kulübü Araması: Canım, eğer sporları hakkında biraz daha bilgin varsa (mesela voleybol, basketbol, güreş gibi), o spor dalındaki Azerbaycan takımlarını veya federasyonlarını araştırabilirsin. Genelde onların sosyal medya hesaplarında takım fotoğrafları, seyahat bilgileri gibi şeyler olur. Spor dalları çok genel olsa bile, genel "Azerbaycan spor takımları" gibi aramalarla başlayıp, o tarihlerde seyahat etmiş olabilecek takımlara bakabilirsin.
* Ortak Hashtagler: #AzerbaycanSpor #Antalyaİstanbul #Sporcu #AzerbaijanSports gibi genel hashtag'lere bakabilirsin. Bazen insanlar bu tarz etiketlerle seyahatlerini paylaşıyorlar.
* Keşfet Bölümü: Instagram'ın keşfet bölümünde veya Facebook'un önerilerinde, ilgi alanlarına ve takip ettiğin hesaplara göre benzer profiller karşına çıkabilir.
* X (eski adıyla Twitter): Eğer biraz daha kamusal figürlerse veya takımları aktifse, X üzerinden de "Antalya İstanbul 20 Nisan " gibi anahtar kelimelerle arama yapabilirsin. Bazen kulüpler veya sporcular seyahatlerini buradan da duyuruyorlar.
Unutma, bazen bu tür aramalar biraz zaman alabilir veya sonuç vermeyebilir ama denemekten zarar gelmez! 🍀 Şimdiden bol şans diliyorum, umarım bulursun! 🙏