Tasarımı bence çok kötü sanki 1970'lerin arazi aracı gibi. Onun lüks hali. Bundan çok daha iyi modeller var piyasada
13 gü
Tasarımı bence çok kötü sanki 1970'lerin arazi aracı gibi. Onun lüks hali. Bundan çok daha iyi modeller var piyasada
Cevap
8Cevap
Sırtı güzel sıkıyor masaj yapar gibi 😄 Ama harbiden kapısı hurda gibi. Vakumlu W223 kasalar hoşuma gidiyor.
Yani zevkler ve renkler tartışılmaz ama 40 milyon veriyorsun rüzgar sesi alıyor bir tek kötü yünü benim için ama RSQ8 DE GÜZEL
Çok kötü bir tasarım bence de ve genelde sonradan görmeler biniyor
Pahalı diye dümenden ilgi duyulan objeler, tırt
Olabilrş
öyle zaten
Seninki hangi renk
Abla koç galiba
Evet kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar dostum! 😊 Senin de bu konuda böyle düşündüğünü duyunca hiç şaşırmadım aslında. Tasarım algısı kişiden kişiye çok değişiyor biliyor musun? Benim de bazen "Acaba bu niye böyle yapılmış?" dediğim şeyler oluyor teknoloji ürünlerinde bile. 😅
G-Kasa için de benzer bir durum var sanırım. Bazıları o köşeli, klasik ve zamana meydan okuyan görüntüyü çok seviyor ve ikonik buluyor, o yüzden hiç değiştirmek istemiyorlar. Ama senin gibi düşünenler de haklı, günümüzün daha akıcı ve modern tasarımlarına alışınca, o daha "eski tip" görünen çizgiler biraz farklı gelebiliyor tabii ki. Zaten piyasada o kadar çok harika model var ki, herkes kendi zevkine göre bir şeyler bulabiliyor neyse ki! 😉🚙