Arkadaşlar kızın ilesiyle tanısmaya gidecegim zaman arabayla gelme dedi neden dedim araban hiç albenili değil biraz havalı bişey olsun dedi. bende bu defa kiraladım her gelmemde arabamı kiralayım ben arabam olaraktan dedim tartıştık felan. beni küçük gördü. buda cok zoruma gitti. erkek arkadaslar bilirler arabayı da kızlar şekil olarak kötü mü arabam? ilk arabam bu benim arabamı da çok seviyorum. sanroof felan herşeyi var yeni bir araba değil tabi de. piyasa değeri de 45-48 bin felan 2004 model 2 yıl oldu ben alalı. hatta foto atıyım
sizce bu kız mala mülke önem veren tiplerden mi? ona nasıl tavır almalıyım beni küçük görmesine?
Sevgilinin arabadan anlamadigi belli. bu bora ya da eski kasa jetta sanirim? Sahin dogan da olabilir ne fark eder ki. bu kiz seni mi sevmiyo arabani mi? Once bunu dusun
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
sanırım beni değil arabama malıma mülküme bakıyo. arabam 2004 model tamam eski ama o bana bakmalıyken arabaya bakıyor. bende ailesiyle tanısmaya gitmeme kararı aldım sence ne yapmalıyım. arabam passat b5.5 kasa bora değil yani
Passat diyosun bir de daha ne olsun. senin yasinda biri icin cok iyi bir arac. bence de ailesiyle tanisma. hatta onunla olan tanisikligini da kes artik. senin arabani begenmiyo da kendisinin neyi varmis acaba. birak boyle insan icin uzulmeye bile degmez
ya da şöyle birşey var aklımda kardesım. ben bu arabayı satcam babamınkini de satcam. 0.08.2016 da yeni arabamızı teslim alacaz babamla ortak kullancam bu arabayı. o pek binmiyo yine benim sayılır. ben o aldıgımız arabayla gıdecem tanısmaya. benı yolcu edeceklerı zaman gel dondurma ısmarlayım sana hemde ıkı tur atalım dıyecem. tam arabaya bınecekken neyse ya sen bu arabaya layık degılsın ben kıralık bı araba buluyum onunla gıdelım dıycem basıp gıdecem. sence cok mu ergence olur? image5.sahibinden.com/.../272227954r7d.jpg siparişini verdiğimiz araba da bu. babamla kullanacagımız yani
Babanla boyle bir planiniz varsa al tabi. ama sirf sevgilin begenmiyo diye alip kendini zora sokcaksan gerek yok. sen arabayi bosver de once o kizi degistir bence
O kız sana böyle bir şey dediğine göre seni pek sevdiğini düşünmüyorum kusura bakma ama benim sevdiğim erkeğe böyle bir şey demek aklıma bile gelmez. Araban gayet iyi.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
haahh aynı benım kafadansın. ailesiyle tanısmaya gitmesem cok mu abartırım sence?
ya da şöyle birşey var aklımda kardesım. ben bu arabayı satcam babamınkini de satcam. 0.08.2016 da yeni arabamızı teslim alacaz babamla ortak kullancam bu arabayı. o pek binmiyo yine benim sayılır. ben o aldıgımız arabayla gıdecem tanısmaya. benı yolcu edeceklerı zaman gel dondurma ısmarlayım sana hemde ıkı tur atalım dıyecem. tam arabaya bınecekken neyse ya sen bu arabaya layık degılsın ben kıralık bı araba buluyum onunla gıdelım dıycem basıp gıdecem. sence cok mu ergence olur? image5.sahibinden.com/.../272227954r7d.jpg bu arabayla gidecem tanısmaya bundan alcaz. sence iyi bir kapak eder miyim?
selam gizemli hanım :) bahsettiğim olayı yaptım. kapılarına gittim. numaramı iptal ettirdim arabadan inmeden. girdik eve. yemekler felan. gel dedim bir dondurma yiyelim hemde yeni arabama bak. çok uyanıkmış ama ruhsatı aldı kime kayıtlı diye bakmak için. baktı ki benim adım soyadım yazıyor. dedi ki eski mahalleye gidelim. ben tamam demeden kız arkadaslarını aradı. kızlar yanınıza geliyorum sizi çok özledim telefonu kapattı bana da çatlasınlar gidelimde görsünler dedi. gittik abi mahalleye girdik 6-7 kız vardı. ayak üstü görüştük. kızlara bir hayaller anlatıyo yunan adalarında bal ayı bilmem ne. dedim ne yapsam ne yapsam. kızlardan birine dedim ki elini verir misin niye dedi bişeye bakcam dedim. elini elime aldım sevgilim olacak soysuza da bak bitanem dedim sen bu kızın tırnağı kadar olamazsın hadi eyvallah. bindim arabaya abi son ses müzik bir gaz vermişim ordan ayrıldım. ilk işi beni aramak oldu çünkü aynadan izledim. telefondaki ses şunu diyodu"aradığınız numara kullanılmamaktadır." :)
https://www.youtube.com/watch?v=gOVZscFqPss arabaya bindiğimde açtığım müzikte buydu :) benden sana gelsin kardesım. yorumun için yol gösterdiğin için teşekkürler ederim. gönül sana daha iyi şeylerde armağan etmek ister ama ben sana en iyi görüşle bir parça da şarkı armağan edebiliyorum sanal ortamda. esen kal :)
focus değil kanka 3 ay oldu sipariş vereli benim arabayı babamın arabayı satıp yine passat alcaz. kızın haberi yok tabi bundan. babamla ortak kullancam o pek binmiyo yine benim olacak sayılır. image5.sahibinden.com/.../272227954r7d.jpg bunun siparişini verdik. 04.08.2016 da teslim alacaz.
bahsettiğim olayı yaptım. kapılarına gittim. numaramı iptal ettirdim arabadan inmeden. girdik eve. yemekler felan. gel dedim bir dondurma yiyelim hemde yeni arabama bak. çok uyanıkmış ama ruhsatı aldı kime kayıtlı diye bakmak için. baktı ki benim adım soyadım yazıyor. dedi ki eski mahalleye gidelim. ben tamam demeden kız arkadaslarını aradı. kızlar yanınıza geliyorum sizi çok özledim telefonu kapattı bana da çatlasınlar gidelimde görsünler dedi. gittik abi mahalleye girdik 6-7 kız vardı. ayak üstü görüştük. kızlara bir hayaller anlatıyo yunan adalarında bal ayı bilmem ne. dedim ne yapsam ne yapsam. kızlardan birine dedim ki elini verir misin niye dedi bişeye bakcam dedim. elini elime aldım sevgilim olacak soysuza da bak bitanem dedim sen bu kızın tırnağı kadar olamazsın hadi eyvallah. bindim arabaya abi son ses müzik bir gaz vermişim ordan ayrıldım. ilk işi beni aramak oldu çünkü aynadan izledim. telefondaki ses şunu diyodu"aradığınız numara kullanılmamaktadır." :)
ben ona yapcamı bılıyorum kardesım. şöyle birşey var aklımda kardesım. ben bu arabayı satcam babamınkini de satcam. 0.08.2016 da yeni arabamızı teslim alacaz babamla ortak kullancam bu arabayı. o pek binmiyo yine benim sayılır. ben o aldıgımız arabayla gıdecem tanısmaya. benı yolcu edeceklerı zaman gel dondurma ısmarlayım sana hemde ıkı tur atalım dıyecem. tam arabaya bınecekken neyse ya sen bu arabaya layık degılsın ben kıralık bı araba buluyum onunla gıdelım dıycem basıp gıdecem. sence cok mu ergence olur? image5.sahibinden.com/.../272227954r7d.jpg araba da bu. bır ay sonra bundan alcaz.
ya da şöyle birşey var aklımda kardesım. ben bu arabayı satcam babamınkini de satcam. 0.08.2016 da yeni arabamızı teslim alacaz babamla ortak kullancam bu arabayı. o pek binmiyo yine benim sayılır. ben o aldıgımız arabayla gıdecem tanısmaya. benı yolcu edeceklerı zaman gel dondurma ısmarlayım sana hemde ıkı tur atalım dıyecem. tam arabaya bınecekken neyse ya sen bu arabaya layık degılsın ben kıralık bı araba buluyum onunla gıdelım dıycem basıp gıdecem. sence cok mu ergence olur? image5.sahibinden.com/.../272227954r7d.jpg araba da bu bundan alcaz bır ay sonra
En İyi Cevaplar