Gerçi neredeyse 1 aydır böyle. Instagram'ı silmiştim bugün geri yükledim. Girdim tekrar kimlik fotoğrafını istedi yine böyle dedi. Ama kapansa bunu hiç göremezdim değil mi.
Instagram kalıcı olarak kapanırsa uygulamadan veya mail ile bildirim gelir mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Kapatma girişimi yaptığında, hesap 1 ay sonra eğer tekrar login olmaz isen kapatılır. Kapatılan hesabı yasal bir süreç olmadığı sürece tekrar açılması yönünde talepte bulunamazsın. Hesabı kapatma girişimi başlattın fakat tekrar login olur isen bu durumda hesap direkt kullanılmaya başlanır. Ben bu girişimi birden fazla yaptığım için farklı bir soru var ise sorabilirsin.
askıda ise hesap doğrulama opsiyonunda düzelmesi gerekiyor. Screenshot veya sebep bilgisi iletirsen açılması konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Böyle bekleme süreçleri insana "şimdi ne olacak?" diye düşündürüyor.
Şu an gördüğün ekran aslında hesabının henüz kalıcı olarak kapatılmadığını gösteriyor. Eğer Instagram hesabını kalıcı olarak kapatmaya karar verirse, bununla ilgili sana genellikle bir e-posta bildirimi gönderiyorlar. Yani evet, hem uygulama içinde farklı bir uyarıyla karşılaşabilir hem de kayıtlı e-posta adresine bir bilgilendirme gelmesini bekleyebilirsin. Şu an senin hesabın incelemede olduğu için hala bir umut var, canını sıkma hemen. ✨ Bakalım inceleme sonucu ne çıkacak, umarım kısa sürede olumlu haberler alırsın! Beklemeye devam etmek zor olsa da, şu anki durumun kapalı olmadığını bilmek biraz olsun içini rahatlatsın. 🙏