Instagram hesabının tamamen mi yoksa geçici mi kapandığını nasıl anlarım?

Arkadaşlar selamlar. Biraz uzun ve karmaşık bir konu olabilir o yüzden şimdiden kusura bakmayın. Şimdi birisinin bir Instagram hesabı vardı ve yaklaşık bir ay önce kapattı. Ancak kalıcı mı yoksa sadece dondurdu mu bilmiyorum. Bende bir aydır belki 30 defa Instagram hesabı giriş yerine kapandığını düşündüğüm hesabı yazıp şifremi unuttuma tıklıyorum ve o kişinin mail hesabına kod gidiyor. Yani böyle bir kullanıcı bulunamadı yazmıyor. Sadece Instagram da "Instagram kullanıcısı" yazıyor ve arama yerinde tabi ki hesabı çıkmıyor. Ancak şunu biliyorum eğer Instagram hesabı tamamen silinmiş olsa dahi 30 gün içinde tekrar giriş yaparsak açılıyordu, geçici kapatınca da istediğimiz zaman açabiliyorduk. Sorum size şu; bu kişi Instagram hesabını tamamen mi silmiş olabilir mi yoksa sadece dondurmuş mudur? ya da belki tamamen kapatmıştır ve ben sürekli kod gönderdiğim için hala kullanıcı bulunamadı hatası almıyorumdur? Ama gerçi giriş yapamıyorum. Biliyorum çok karmaşık oldu ama ancak bu şekilde ifade edebildim. Lütfen cevaplarınız da silmişse silmişdir napican falan gibi ibareler de bulunmayın. Zaten benim için önemli olmasaydı bu soruyu sormazdım. Ve gerçekten bilgili kişiler beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim. Teşekkür ederim.

Instagram hesabının tamamen mi yoksa geçici mi kapandığını nasıl anlarım?