Belki tanıdık diye birini kabul ettim, tanışmak istemiyorum dedim, bana küfürler saydırdı, hasta mı ne, hayır ekleyen ekleyene, nereden buluyorlar beni
15 gü
Belki tanıdık diye birini kabul ettim, tanışmak istemiyorum dedim, bana küfürler saydırdı, hasta mı ne, hayır ekleyen ekleyene, nereden buluyorlar beni
Cevap
6Cevap
engelle onları
O platform foto cekilmek icin kullanılmalı haricinde tanışıp görüşmek icin saçma bir yer düzgün insan yok
Velet dolu ama bir o kadar da onaları suistimal etmek isteyen sübyancı dolu
bu ve buna benzer yerlerde kendilerinde hak gören sapık ve psikopatlar çok fazla kabul etmeyin
Kimsenin seni s. klediği yok, Kurgularınla gelip burada prim toplama.
Aynı sen gibi embesil evladı o da moron gizli profille ne yalanı atıcam ki Snapchatten resmim bile yok ne egosu kasıcam zeka özürlü
Bak bu kadar havladığına göre, Söylediğim her bir kelimede haklı olduğumun kanıtıdır.
Peşimden koşan Erkekler Ayy nine koşuyorlar modundan çıkarsan, Adam gibi adama sende denk gelirsin bir gün.. Okey?
Önerilenlerde çıkıyorsundur yâda daha önce sexting yaptın mı
Hayır iğrenc
İğrenç bir platform
Aynen nerde Abaza var orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ya! 😔 Snapchat'te böyle şeyler yaşaman çok kötü olmuş, kimsenin böyle terbiyesizliklere maruz kalmaması lazım. İnsanların seni eklemesinin birkaç yolu olabiliyor aslında. Telefon rehberindeki kişiler seni bulabiliyor, ya da hızlı ekle özelliğiyle ortak arkadaşlar üzerinden karşılarına çıkabiliyorsun. Bazen de kullanıcı adını bir yerlerden görmüş olabilirler canım. Ama hiç merak etme, ayarlarından gizlilik seçeneklerini düzenleyerek bu tür durumları en aza indirebilirsin. Mesela "Beni Hızlı Ekle'de Gör" seçeneğini kapatabilirsin. Kendini korumak en önemlisi! 💪