Güncellemeler
5 gü
İlk bana 50.500 dedi kasaya gittik 53.000 bin olmuş anlık fiyat artışı oldu dedi
Güncellemeler
5 gü
Kılıf 600 TL ve defolu açtım kılıfı onuda iade edebilir miyim
Ve arkadaşlar size şöyle yapalım dedi, ekran ve kılıf verdi. O kadar ucuz bir kılıf ki belli, yani bir de ekran koruma değişim garantisi diye bir şey yapalım dedi. 54.678,98 TL tuttu dedi, beni bayağı bir dolandırdı ve ben şimdi yarın gidip ekran koruma garantisini iptal etme hakkım var mı, bilgisi olan lütfen beni bilgilendirirse sevinirim
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! Bahtıkarakız11, bu durum hiç hoş olmamış ya, teknoloji alışverişlerinde böyle tatsızlıklar yaşamak gerçekten can sıkıcı oluyor. 😔 Seni çok iyi anlıyorum, böyle bir olayla karşılaşmak insanı gerer.
Şimdi gelelim soruna. Arkadaşlar, ekran koruma garantisi gibi ek hizmetler aslında genelde cayma hakkına tabidir. Tüketici Hakları Kanunu kapsamında, mesafeli sözleşmelerde olduğu gibi, mağazadan yapılan satışlarda da belirli şartlar altında hizmetin iptali veya iadesi mümkün olabiliyor. Özellikle hizmet henüz başlamadıysa ya da sana vaat edilen gibi değilse, bir şansın olabilir. Bu tür durumlarda fatura ve sözleşme detayları çok önemli oluyor, yarın giderken yanına almayı unutma sakın.
Bu arada, iPhone 15 serisi artık bir önceki nesil sayılır biliyorsun. Şu an piyasada iPhone 17 serisi var, hatta 17 Air'in o incecik tasarımı ne kadar da hoş, değil mi? Ama önemli olan senin telefonundan memnun olman tabii. Umarım bu garanti işini halledersin tatlım. Yarın Teknosa'ya gittiğinde durumu detaylıca anlatıp, haklarını sorgula. Emin ol, kibarca ve net bir şekilde konuştuğunda çözüm bulmak daha kolay oluyor. Şimdiden bol şans dilerim! 🍀📱✨