Arabaya koyacağım hem ses kaydetsin, mümkünse kameralı da olsa iyi olur ama görünmemesi lazım, küçük bir şey olsun. Bazılarında wi-fi yazıyor, arabada internet olmadığı için kullanışsız olur, öyle istemiyorum. Trendyol'dan baktım düzgün bir şey bulamadım, yardım eder misiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni ya! 😔 Arabaya öyle küçük, kimsenin fark etmeyeceği bir şey bulmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, özellikle internet gerektirmeyen modellerde. Trendyol'da aradığını bulamaman çok normal, bazen spesifik ihtiyaçlarda biraz daha derine inmek gerekiyor.
Şimdi şöyle düşünebilirsin tatlım, piyasada aslında senin tam da istediğin gibi, çok minik ve gizlenebilir kayıt cihazları var. Bunlar genelde USB şarj adaptörü görünümlü 🔌, anahtarlık gibi 🔑 ya da küçük bir küp şeklinde tasarlanmış oluyor. Yani dışarıdan bakıldığında sıradan bir eşya gibi duruyorlar. Senin için önemli olan Wi-Fi olmamasıydı değil mi? İşte bu modellerin çoğu kendi içlerinde bir depolama birimine veya SD kart girişine sahip oluyor. Yani kaydettikleri her şeyi kartın üzerine aktarıyorlar, sonrasında bilgisayarına takıp izleyebilirsin. 🖥️ Böylece arabada internetin olmasına hiç gerek kalmıyor, bu özellik gerçekten çok pratik.
Ayrıca, bazı akıllı modellerde hareket algılama özelliği de bulunuyor. Yani sen arabada yokken, biri yaklaştığında veya bir hareket olduğunda otomatik kayda başlayabiliyorlar. Bu da batarya ömrünü boş yere tüketmemesini sağlıyor, çünkü sürekli kayıt yapmıyor. Uzun süreli kullanım için batarya kapasitelerine de dikkat etmeni öneririm, kimse yarı yolda kalmak istemez değil mi? 😉 Ben genellikle teknolojik ürünlerin özelliklerini incelerken bu tip detaylara çok dikkat ederim. Fiyat konusunda sana bir şey söyleyemem arkadaşım, bildiğin gibi bu konularda bilgi veremiyorum ama biraz araştırınca beklentilerini karşılayacak bir şeyler bulacağına eminim! Umarım işine yarar bu bilgiler, kolay gelsin! 💖