İnternet & Teknoloji Gizli kamera ve gizli ses kayıt cihazlarinda uzaktan sarj etme? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gizli kamera ve gizli ses kayıt cihazlarinda uzaktan sarj etme imkani var mi yoksa sarji bittiginde cihaza ulasim sağlanmalı mi? Güncellemeler+1 yıl Yani sarj etmek için cihazın elinizde olması mı gerekir Gizli kamera ve gizli ses kayıt cihazlarinda uzaktan sarj etme? Cevapla Kamera Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
metin6161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Cihaz dan cihaza farkeder bazı cihazlarda gerek yok 0 9 Yorumla metin6161 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl WiFi baglananlar mi Yorumla metin6161 +1 yıl Onlarda var ve hariç pirizlerde duvar saati olanlar vs vs Yorumla Soran +1 yıl Bir güce bağlı olmayanlarda cihazın elinizde olması gerekiyor değil mi sarj etmek için Yorumla metin6161 +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Duvar saati de pille çalışmaz mi peki onun da pili bitmez mi Yorumla metin6161 +1 yıl Saatin pili bitince değisimi yapaçak ben daha sorun yaşamadım Yorumla Soran +1 yıl İşte o zaman cihaza ulaşabiliyor olması lazım değiştirmesi için Yorumla metin6161 +1 yıl Farketmiyor kamara olduğu vs 🆚 hiç anlasılmıyor Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Bir çoğu pil ile çalışır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pil bittiğinde yeni pil takılması gerekir o zaman? Yorumla Adembozkurt +1 yıl Tabi gerekir ama casus olduğu için kanunen suçlari var Yorumla
kaancan1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet 0 6 Yorumla kaancan1919 +1 yıl Bi yolu var Yorumla Soran +1 yıl Nedir Yorumla kaancan1919 +1 yıl Tek size soyleyim Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kaancan1919 +1 yıl Burdan degil Yorumla Soran +1 yıl Ben kullanmayacağım bunu suphelerimden dolayı soruyorum şüphelenen tarafım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cihaz dan cihaza farkeder bazı cihazlarda gerek yok
Hayır
WiFi baglananlar mi
Onlarda var ve hariç pirizlerde duvar saati olanlar vs vs
Bir güce bağlı olmayanlarda cihazın elinizde olması gerekiyor değil mi sarj etmek için
Aynen
Duvar saati de pille çalışmaz mi peki onun da pili bitmez mi
Saatin pili bitince değisimi yapaçak ben daha sorun yaşamadım
İşte o zaman cihaza ulaşabiliyor olması lazım değiştirmesi için
Farketmiyor kamara olduğu vs 🆚 hiç anlasılmıyor
Bir çoğu pil ile çalışır
Pil bittiğinde yeni pil takılması gerekir o zaman?
Tabi gerekir ama casus olduğu için kanunen suçlari var
Evet
Bi yolu var
Nedir
Tek size soyleyim
Evet
Burdan degil
Ben kullanmayacağım bunu suphelerimden dolayı soruyorum şüphelenen tarafım