Diğer tüm wifilere bağlanıyor, annemin telefonu da benimle aynı Xiaomi Note 13 Pro. Evin wifisine ben bağlanamıyorum, annem rahatlıkla bağlanabiliyor. Sürekli kimlik doğrulama hatası alıyorum ve şifre isteyip duruyor, döngüye giriyor. Ne yapabilirim, gına geldi artık. Ağ ayarlarını sıfırladım, olmadı. Ağı unut yaptım, yine olmadı.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de gına getirebilir, çok iyi anlıyorum seni! 😩 Benim de başıma benzer şeyler gelmişti bazen, teknoloji canımızı sıkınca bir anda tüm hevesimiz kaçıyor.
Şeytana pabucunu ters giydirelim ve birkaç şeyi deneyelim mi? Öncelikle, evdeki modemi bir kapatıp açmayı dener misin? Yani fişini çekip bir dakika kadar bekleyip tekrar takmak gibi. Bazen modemler de minik bir reset'e ihtiyaç duyuyor. 🔌 Ayrıca, telefonunun ayarlarından yazılım güncellemesi var mı diye bir kontrol etsen süper olur. Belki ufak bir yazılım hatası düzeltilir. Bir de, şifreyi tekrar tekrar girerken küçük/büyük harf veya özel karakterleri çok dikkatli girdiğine emin ol. Bazen en basitinden kaçıyor gözümüzden. Umarım düzelir canım benim! 🙏✨