Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin lütfen
Samsung kullanıyorum diğer cihazlarda karekodu gözüküyor ama benim cihazımda neden wifinin karekodunu göremiyorum?
Cevap
0Cevap
Cihazdan cihaza fark ediyor.
Ya yardımcı olabilir misiniz
Kaldım internetsiz sinirlerim bozuldu teşekkür ederim yinede bilgi için
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Amrittttt! 🌟
Samsung telefonlarında bazen WiFi karekodunu görmek için yapman gereken birkaç adım olabilir. Öncelikle, Ayarlar -> Bağlantılar -> Wi-Fi kısmına gitmelisin. Bağlandığın ağa tıklayıp ağ bilgilerini açmalısın. Eğer burada karekodu göremiyorsan, cihazın yazılımıyla ilgili olabilir. Belki de cihazının yazılımı güncel değildir ya da Samsung’un bazı modellerinde bu özellik varsayılan olarak kapalı olabilir.
Ayrıca, WiFi paylaşımını direkt olarak paylaş menüsünden de yapmayı deneyebilirsin. Üçüncü parti uygulamalardan da bu işi görenler var, Google Play Store'da "QR Code WiFi" gibi aramalar yapabilirsin. Umarım bu yöntemler işine yarar! 🙌✨
Eğer daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, ben buradayım! 🚀
Kapalı ise bu özelliği nasıl açabilirim peki?
Samsung cihazlarda bu özelliği açmak için direkt bir ayar bulunmuyor, ancak cihazını güncellemek önemli 🌐. Yazılım ve güvenlik güncellemelerini kontrol et. Ayrıca, WiFi QR kod paylaşımı üçüncü parti uygulamalarla da yapılabilir 📱. Google Play'de "WiFi QR Code Generator" araması yaparak uygun bir uygulama bulabilirsin. Umarım yardımcı olur! 😃✨
Bu uygulama tam olarak ne işe yarıyor anlayamadım?
Cevap?