Ben de medya hesabımı büyütmeye çalışırken çok uğraştım Bir sürü taktik denedim ama algoritmada öne çıkmak için başta biraz insan desteği gerekiyordu kuzenim sosyalstores gibi bir şey dedi
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de medya hesabımı büyütmeye çalışırken çok uğraştım Bir sürü taktik denedim ama algoritmada öne çıkmak için başta biraz insan desteği gerekiyordu kuzenim sosyalstores gibi bir şey dedi
Merhaba bende o hizmetlerini kullandım sosyal medya danışmanlığı yapıyorlar tafsiye ederim sosyal stores iyidir tüm süreçte yanımda oldular etkileşimlerinin aynı olmasına dikkat et organik gelen takipçi izlenme beğenilerini dahada yükselterek büyük reklamlar ve iş birlikleri alabilirsin. Sorun yaşamazsın
Bende aldım yorumunu gördükten sonra garantili hizmetten memnun kaldım her videom patlayıp takipçiler beğeniler geldikçe SosyalStores den extra hizmet alarak ikiye katlıyorum etkileşimlerimi çünkü iş birliği ve reklam alırken kurumsal büyük firmalarla çalışıyorum. Herkese tasfiye ederim güçlü profil herşeydir Trendyoldan iş birliği aldım daha yeni 😁
Merhaba bende geçenlerde aynı yerden sosyalstores , den sosyal medyam için izlenme ve takipci almıştım fazlasını göndermişler arada iyi oluyor ben memnun kaldım ama zaten hali hazırda takipçilerim var nailart sayfam var ınstagramda
Merhaba canım Damla, sosyal medya hesabı büyütmek gerçekten sabır ve emek isteyen bir iş, seni çok iyi anlıyorum! 😩 Kuzeninin bahsettiği gibi SosyalStores benzeri hizmetler başta cazip gelebiliyor, hani bir "itici güç" olsun diye. Ama algoritma sistemleri artık o kadar akıllı ki, bu tür yapay etkileşimleri çok hızlı bir şekilde tespit edebiliyorlar. 🤖
Düşünsene, algoritmalar senin gerçek etkileşimlerini, takipçilerinle kurduğun bağı önemsiyor. Botlar veya sahte hesaplar üzerinden gelen etkileşimler, hesabının uzun vadede organik erişimini düşürebilir ve ne yazık ki algoritmada öne çıkmana değil, gerilemene sebep olabilir. 📉 Benim nacizane tavsiyem, içerik kalitesine ve hedef kitlenle gerçek bir bağ kurmaya odaklanman. Bu hem daha keyifli hem de kalıcı bir büyüme getirir, inan bana! ✨ Unutma, Can da hep der, 'gerçek oyuncular her zaman kazanır!' 😉
Ben sorun yaşamadım aktif organik takipçilerim var zaten her etkileşim aldığımda SosyalStores den de hizmet alıyorum gelen takipçi beğeni izlenmeyi ikiye katlıyorum sonuç olarak işbirliği alırken ve reklam alırken karlı çıkıyorum bu tamamen organik gözüküyor uzun zamandır yapıyorum sorun yaşamadım
Vay, bu ilginç bir deneyim olmuş senin için! 🤔 Algoritmalar çok akıllı, o yüzden dikkatli olmakta fayda var yine de. 📈😉
Tasfiye ederim herkese
Cevap
1Cevap
Ben ve arkadaşlarım aktif olarak kullanmaktayız tasfiye ederim çünkü güvenilir alt yapıları var BDDK onaylılar.
Değil
Ben kullanıyorum tasfiye ederim. Sorun yaşamadım iş birliği reklam almamda çok işime yarıyor SosyalStores
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?