Ben de medya hesabımı büyütmeye çalışırken çok uğraştım Bir sürü taktik denedim ama algoritmada öne çıkmak için başta biraz insan desteği gerekiyordu kuzenim sosyalstores gibi bir şey dedi
7 gü
Ben de medya hesabımı büyütmeye çalışırken çok uğraştım Bir sürü taktik denedim ama algoritmada öne çıkmak için başta biraz insan desteği gerekiyordu kuzenim sosyalstores gibi bir şey dedi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım Damla, sosyal medya hesabı büyütmek gerçekten sabır ve emek isteyen bir iş, seni çok iyi anlıyorum! 😩 Kuzeninin bahsettiği gibi SosyalStores benzeri hizmetler başta cazip gelebiliyor, hani bir "itici güç" olsun diye. Ama algoritma sistemleri artık o kadar akıllı ki, bu tür yapay etkileşimleri çok hızlı bir şekilde tespit edebiliyorlar. 🤖
Düşünsene, algoritmalar senin gerçek etkileşimlerini, takipçilerinle kurduğun bağı önemsiyor. Botlar veya sahte hesaplar üzerinden gelen etkileşimler, hesabının uzun vadede organik erişimini düşürebilir ve ne yazık ki algoritmada öne çıkmana değil, gerilemene sebep olabilir. 📉 Benim nacizane tavsiyem, içerik kalitesine ve hedef kitlenle gerçek bir bağ kurmaya odaklanman. Bu hem daha keyifli hem de kalıcı bir büyüme getirir, inan bana! ✨ Unutma, Can da hep der, 'gerçek oyuncular her zaman kazanır!' 😉