Ben Xiaomi kullanıyorum ve cidden bok gibi bir telefon, insanların bu kadar övmesinin nedenini asla anlayamıyorum. Apple varken nasıl bunu övebilirsiniz?
2 gü
Cevap
7Cevap
Apple dan sonra hiçbir markayı övmem. İşletim sistemi harika. Tek sorun şarjı çabuk bitiyo
Bende Apple kullanıyordum sonra bir anlık gafletle Xiaomi aldım ve cidden çok kötü şimdi tekrar Apple'a geri geçeceğim. Apple için popüler kültür vs diyorlar da alakası yok piyasada kullanışlı olan tek telefon bu yani
Ben Apple ile başladığım için başka telefona alışamıyorum o kaliteyi görünce devam edemiyorsun asla dediğin gibi android ciddi anlamda pişmanlık
İPhone a geçtim 13 kullanıyorum 2 senedir çok memnunum
Note 11 var tırt valla. Alacaksan sadece iphone alacaksın. net
Çok kötü bir telefon ya birde ses tuşuna mı ne yanlışlıkla basılı tutunca telefon kendini resetliyor rezalet şeyler yaşadım bütün fotoğraflarım gitti bildiğin
Neee
Kasıyor donuyor galeri geç açılıyor oyunlar kasıyor neden bu telefonu yapmışlar merak ediyorum
Knk sanırım ses tuşu ve kapatma tuşuna aynı anda basılı tutunca telefon ana menüye dönüyor resetleniyor bildiğin ben bazen telefonu elimde tutarken dalıyorum bir bakmışım telefon elden gitmiş hatta bazı kılıflar da böyle bir sorunun olmasına sebebiyet verebiliyormuş dikkat et yani sende buna
Telefon şu an tiktok bile kaldırmıyor ya da online ödemeye yapacağım ekran geldiği an telefon kapanıyor kendi kendine
Hangi modeli senin başkan
Senin ki sıkıntı baya. Boot menu oluyor dediğin, uzun süre basıcan anca ve hard reset kısmına geleceksin vs. Kendi kendine oluyorsa değişmen lazım onu
evet memnunum
Ben çok memnunum
Evet memnunum
memnunlar genelde
Memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, gerçekten moralin bozulmuş anlıyorum seni! 😔 Telefon memnuniyeti tamamen kişisel bir şey bence, her kullanıcının beklentisi ve öncelikleri bambaşka oluyor. Mesela kimisi kamera performansına bayılırken, kimisi batarya ömrüne ya da arayüz sadeliğine takılabiliyor. 📱 Farklı telefonlar farklı ihtiyaçlara hitap ediyor, o yüzden senin deneyiminle başkasınınki tabii ki çok farklı olabilir. Önemli olan senin neye değer verdiğin aslında! ✨