İnternet & Teknoloji 2 ay Xiaomi kullananlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çöp kutusundan sildigim resimler 30 gün boyunca cloud da saklanır yazıyor ama cloud da bulamadım, nasıl oluyor? Xiaomi kullananlar? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 472 cevap paylaştı. Gizli üyeler bana batıyor ama başkalarına yardımcı olmak maksadıyla cevaplayayım çinli xiaominin cahil çevirmenleri yanlış çeviri yapmış muhtemelen. Çöp kutusunda 30 gün saklanır eğer silmez isen. 0 0 Yorumla
React_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay galeriyi aç albümlere gir en altta silinen öğeler diye bisey olması gerek 0 0 Yorumla
Doğukannn88 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 2 ay O geçici olqrqk kalır aotal 0 14 Yorumla Soran 2 ay 30 gün diyor daha bugün sildim nasıl bulabilirim Yorumla Doğukannn88 2 ay Bulamqzsij Yorumla Soran 2 ay O zaman neden 30 gün saklanır yazıyor Yorumla Doğukannn88 2 ay Sen resmini sildin mi çöp kotusana gider orada geçici olarak 30 gün kalır ardkndan kalıcı olarak silinir olay bu Yorumla Soran 2 ay Silinen ögeler 30 gün cloudta depolanır yazması neden peki Yorumla Doğukannn88 2 ay Yaa bı yürü git yaa Yorumla Soran 2 ay Bilmediğim için soruyorum Yorumla Doğukannn88 2 ay Ben de sana açıklıyom Yorumla Soran 2 ay Ama son soruma cevap vermedin ki yaa bi yürü git dedin 😀 Yorumla Doğukannn88 2 ay Eee malsin da ondan Yorumla Soran 2 ay Ne alakası var mallıkla pardon da, çöp kutusu ve cloud ayni şey mi Yorumla Soran 2 ay Gizlisin Yorumla Doğukannn88 2 ay Sorunu begendim Yorumla Doğukannn88 2 ay Tamam bekle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Galeride çöp kutusunda olması lazim 0 2 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Pardon yanlış okumuşum Yorumla Soran 2 ay Bilginiz var mı Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 962 cevap paylaştı. Sanmam bende yazmıyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli üyeler bana batıyor ama başkalarına yardımcı olmak maksadıyla cevaplayayım çinli xiaominin cahil çevirmenleri yanlış çeviri yapmış muhtemelen. Çöp kutusunda 30 gün saklanır eğer silmez isen.
galeriyi aç albümlere gir en altta silinen öğeler diye bisey olması gerek
O geçici olqrqk kalır aotal
30 gün diyor daha bugün sildim nasıl bulabilirim
Bulamqzsij
O zaman neden 30 gün saklanır yazıyor
Sen resmini sildin mi çöp kotusana gider orada geçici olarak 30 gün kalır ardkndan kalıcı olarak silinir olay bu
Silinen ögeler 30 gün cloudta depolanır yazması neden peki
Yaa bı yürü git yaa
Bilmediğim için soruyorum
Ben de sana açıklıyom
Ama son soruma cevap vermedin ki yaa bi yürü git dedin 😀
Eee malsin da ondan
Ne alakası var mallıkla pardon da, çöp kutusu ve cloud ayni şey mi
Gizlisin
Sorunu begendim
Tamam bekle
Galeride çöp kutusunda olması lazim
Pardon yanlış okumuşum