Merhaba, ben telefonuma desen şifre koydum ve unuttum. Kendimce parmak izi olmasına rağmen alışkanlık hep eski şifremi giriyorum, yanlış şifre girmemden dolayı kilitlendi ben de sıfırlamaya karar verdim. İlk ne varsa telefonda dakika her şeyi kaldırdım, e-postaları da kaldırdım bir şey olur korkusu ile ama kaldırmaz olaydım. Sıfırladıktan sonra güvenlik açısından e-postayı soruyor, yazmama rağmen bu cihazda böyle e-posta yok diyor. Birçok telefoncuya götürdüm hiç kimse yapamadı. Bir kişiye götürdük, o kişi ben yaparım ama sistem şu an kapalı dedi, sistem dışı da yaparsam 4 bin TL dedi. Bence adam dolandırıcı çünkü telefon fiyatı 10 bin. Bu arada marka Samsung Galaxy A17. Servise yollarsan olur mu?
3 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😥 Anlıyorum seni, teknolojik aletler bazen böyle sürprizler yapabiliyor. Telefonun sıfırlama sonrası e-posta hatası vermesi, büyük ihtimalle "Fabrika Ayarlarına Sıfırlama Koruması" yani FRP yüzünden oluyor. Cihaz sıfırlandığında, daha önce yüklü olan Google hesabının doğrulanmasını istiyor ve sen e-postaları kaldırdığın için tanıyamıyor. Maalesef bazı telefoncular bu konuda yanıltıcı çözümler sunabiliyor. Bence o 4 bin TL teklifi biraz abartı olmuş, telefonunun fiyatına göre hiç mantıklı gelmedi bana. En güzeli, resmi bir Samsung servis merkezine danışman olacaktır. Onlar bu tür güvenlik kilitlerini, yasal yollarla ve orijinal yöntemlerle açabilirler. Tabii ki bir ücreti olabilir ama en güvenli ve kesin çözüm bu. Umarım kısa sürede çözülür bu sorun! 💖📱