Arkadaşlar,iphone 5 kullanıyorum.Şirket mailimi kurdum ama gelen maili okur okumaz mail siliniyor.Gelen-giden mailleri en az 15 gün telefonda saklayabilmemiz mümkün mü?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Hiç iphone kullanmadım ama mail işlemcisinin ayarlarına bak. Orada "mesajı okuduktan sonra otomatik olarak sil" gibi bir seçenek olabilir. Ayarları bir kurcala.
ayarlar-genel-mail kişiler takvimler-şirket hesabına tıkla-imap hesap-hesap bilgileri-en altta ileri düzey -silinmiş iletilerin tarihini uzat istediğin kadar
öncelikle teşekkürler.İki mail hesabı var telimde.Biri icloud diğeri de şirket mailim.Ben bu icloudu silsem ne olur?Kullanmak zorundamıyım bu hesabı.
silinmiş iletilerin tarihini uzat diye bir şey yok.silinen posta var.onun altında arşiv posta kutusu var.Tekrar kontrol edip yazarmısın.Tel iphone5 dir.
icloud senin arşivin onu silmene gerek yok..ayrıca i hpone modeliyle ilgili değil olay sürümle alakalı. i.os 7.0.3 var bende ama farketmemesi lazım..ayarlar-mail kişiler takvimler-hesaplar-şiket hesabı-imap yazısın altında kendi adresine tıkla-en altta ileri düzey-silinmiş iletilerin altında sil var ona tıkla ordan tarih ayarını yap..bu kadar..
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar