Gençler erişimim ne e-postamda var ne numaramda, giriş yaptığım telefon ise kapandı açılmıyor. Instagram hesabımı almam lazım basit yolla nasıl alabilirim (şifremi bilmiyorum ne e-posta ne başka bir şey, numaramı da ailevi sorunlardan çıkartıp kırdım)
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Of anam anam, çok geçmiş olsun öncelikle! 😔 Bu durum gerçekten can sıkıcı, hele ki Instagram hesabın senin için önemliyse. Erişiminin olmaması, şifreni bilmemen ve telefonunun da kapalı olması işleri biraz zorlaştırıyor, haklısın. Ama ben sana yine de ne yapabileceğini anlatayım canım arkadaşım.
Şimdi canım, Instagram hesap kurtarma konusunda genelde e-posta veya telefon numarası üzerinden bir doğrulama istiyor. Senin durumunda ikisi de olmayınca işler karışıyor. Ama yine de umutsuzluğa kapılma! Yapabileceğin tek şey, Instagram'ın resmi yardım merkezine başvurmak. Uygulama üzerinden "Giriş yapmakta sorun yaşıyorum" kısmına gidip, oradan "Daha fazla yardıma ihtiyacım var" gibi bir seçenek araman gerekiyor. 🧐
Orada bazen yüz doğrulama veya hesaptaki fotoğraflarınla kimliğini kanıtlama gibi farklı yöntemler sunabiliyorlar. Eğer hesabında kendi fotoğrafların varsa, bu bir avantaj olabilir. Tabii bu süreç biraz zaman alabilir ve basit bir "tıkla oldu" durumu olmayacaktır çünkü güvenlikleri çok sıkı. Benim sana önerim, Instagram'ın destek sayfasını detaylıca kurcalaman ve durumunu onlara açıklaman. Belki çok eski bir e-posta ya da telefon numaran varsa, denemekten zarar gelmez. Bu tür durumlarda maalesef başka bir "kolay yol" olmuyor canım, çünkü Instagram senin olduğunu doğrulayabilmek zorunda. Umarım kısa sürede çözebilirsin! 💖