Beni oyalıyor mu?

Biz sanaldan tanıştık, aynı şehirde olduğumuz için de uygulamayı silip Snape geçtik, beraber konuşmaya, tanışmaya başladık ama yeni tanıştığımız zaman bana şey anlattı, annesiyle babası küçükken ayrılmış ve bu ortada kalmış, babaannesi sahip çıkmış, annesi babası sonradan birleşmiş ama travma kalmış. Babaannesi de ilk konuştuğumuz zaman rahatsızlandı, bir yere gitmişti ziyarete, babaannesi rahatsızlanınca geri döndü olduğumuz şehre ve 1 ay onu hastaneye götür getir ve kendi işleriyle uğraştı. Sonra babaannesi vefat edince bana bir süre konuşmayalım, ben çok kötüyüm, seni de etkilemek, üzmek istemiyorum diyerek Snapchati tamamen kapattı, geri yazıcam dedi, ben de bekledim ve 40 gün sonra yeni hesap açıp beni ekledi. Hâlâ etkisindeydi falan ama bir süre sonra normal konuşmaya başladık, geç bakıyordu falan ama konuşuyorduk, o süreçte babaannesinin memleketindeydi, gömdüğü yerde, döndü tekrar buraya. Son bir buçuk aydır normal konuşuyoruz ama aynı şehirde, aramız 30 dk olmasına rağmen buluşmadık hiç, telefon numarası vermedi, iş telefonu olduğunu söyledi, istersen vereyim ama konuşamayız dedi, çok mesaj geliyor dedi, Snapte kaldık, arama huyu yok, fake değil fotoğraflarını gördüm falan ama yazın buluşuruz diyor. Yazmama durumu için işler çok yoğun, 12 saat çalışıyorum diyor, ne yapmaya çalışıyor, neye inanacağımı şaşırdım ben.
Beni oyalıyor mu?