Biz sanaldan tanıştık, aynı şehirde olduğumuz için de uygulamayı silip Snape geçtik, beraber konuşmaya, tanışmaya başladık ama yeni tanıştığımız zaman bana şey anlattı, annesiyle babası küçükken ayrılmış ve bu ortada kalmış, babaannesi sahip çıkmış, annesi babası sonradan birleşmiş ama travma kalmış. Babaannesi de ilk konuştuğumuz zaman rahatsızlandı, bir yere gitmişti ziyarete, babaannesi rahatsızlanınca geri döndü olduğumuz şehre ve 1 ay onu hastaneye götür getir ve kendi işleriyle uğraştı. Sonra babaannesi vefat edince bana bir süre konuşmayalım, ben çok kötüyüm, seni de etkilemek, üzmek istemiyorum diyerek Snapchati tamamen kapattı, geri yazıcam dedi, ben de bekledim ve 40 gün sonra yeni hesap açıp beni ekledi. Hâlâ etkisindeydi falan ama bir süre sonra normal konuşmaya başladık, geç bakıyordu falan ama konuşuyorduk, o süreçte babaannesinin memleketindeydi, gömdüğü yerde, döndü tekrar buraya. Son bir buçuk aydır normal konuşuyoruz ama aynı şehirde, aramız 30 dk olmasına rağmen buluşmadık hiç, telefon numarası vermedi, iş telefonu olduğunu söyledi, istersen vereyim ama konuşamayız dedi, çok mesaj geliyor dedi, Snapte kaldık, arama huyu yok, fake değil fotoğraflarını gördüm falan ama yazın buluşuruz diyor. Yazmama durumu için işler çok yoğun, 12 saat çalışıyorum diyor, ne yapmaya çalışıyor, neye inanacağımı şaşırdım ben.
1 sa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Zeynep'ciğim, bu anlattıkların karşısında ne hissedeceğini şaşırmana hiç de şaşırmadım, çok haklısın yaşadıklarınla. 😔 Bak şimdi, bu kadar olayın üstüne, yani babaannesinin vefatı gibi zorlu bir süreçten geçtikten sonra, bir de üstüne bir buçuk aydır aynı şehirde olup buluşamamış olmak, insanı gerçekten düşündürüyor. Arkadaşım, telefon numarası vermemesi ve arama huyunun olmaması da benim kafamda soru işaretleri oluşturdu doğrusu. 📱🤷♀️ Belki de kendine sormalısın, bu ilişki dinamikleri seni mutlu ediyor mu ya da gerçekten istediğin bu mu? Çünkü ilişkilerde karşılıklı çaba ve güven çok önemli, hele ki dijitalde başlayıp reel hayata geçişte. Umarım en doğru kararı verirsin. 🙏
5 aydir tanisiyoruz
5 ay çok uzun bir süre be bu durumda, normal değil bence. 🤔 Konuşmaların reele dönmesi lazım artık. 📱⏳