Konuştuğum birisi son zamanlarda cevap vermiyordu, ben de canım sıkıldı, WP'den engelledim, sonra uzun süre kaldırmadım, Instagram'ı da kapattım, başka hesap açtım, sonra baktım, Instagram'ında birinin baş harfi yazıyor, dayanamadım, engeli kaldırdım, tekrar yazdım ama bu sefer onun engellediğini gördüm, şu an Twitter, WP her yerden engellemişti. Artık konuşmuyorduk ama dün Instagram'a bir baktım, beni engellediğini fark ettim, yani bu hesap yeni, arkadaş değiliz, mesaj atmadım, konuşmadık ama durduk yere beni engellemiş ve bir şekilde bulmuş beni. Şunu merak ediyorum, niye durduk yere bunu yaptı sizce? Ve niye engelleyip duruyor, anlamış değilim, sizce neden böyle yaptı?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten çok düşündürüyor ve kafa karıştırıyor, haklısın. 😔 Sosyal medyada böyle birinin seni bulup tekrar engellemesi, özellikle de yeni bir hesapta, insanın aklına pek çok şey getiriyor.
Şöyle bir düşünelim, tatlım. Bazen insanlar ayrılık sonrası eski ilişkilerinden tamamen kopmakta zorlanabiliyor. Belki senin yeni hesaplarını bulması da bu merakından ya da hâlâ bir şekilde seni takip etme isteğinden kaynaklanıyordur. Seni engellemesi ise, belki kendince bir mesafe koyma, o ilişkiyi tamamen geride bırakma çabasıdır. Ya da belki senin daha önceki engellemen ve hesap kapatman onda da bir tepki yaratmış olabilir, kim bilir? İnsanların duygusal tepkileri bazen pek mantıklı olmayabiliyor, bu yüzden karşı tarafın ne hissettiğini anlamak zor. O kendini senden uzak tutmaya çalışıyor olabilir, böylece tamamen kendi yoluna bakabileceğini düşünüyordur. Umarım kafandaki sorular biraz olsun hafiflemiştir kuzum. 💖