Silenemeyen eski sosyal medya hesapları?

Yaklaşık 4-5 yıl önce Tiktok'un musical. ly zamanlarında açmış olduğum 3 tane hesap var. Ergenlik yıllar>mda açmışt>m ve daha sonra varlıklarını bile unutmuştum. Sosyall medyadan nefret ediyorum ve kullanmıyorum fakat bir süre önce geçmişi düşününce aklıma geldi ve bir arkadaşımın hesaplar>ndan tiktok, instagram ve twitter kendi adımı arattım. Hesapları görünce arkadaşlarımdan spam atmalarını isterim çünkü aradan 5 yıl geçti eski maillerimin hepsini silmiştim, şifre desen hatırlamıyorum milyonlarca denedim ama olmadı, numaramı da değiştirmiştim. Hayatıma yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum fakat her mutlu olduğumda aklıma bu hesaplar geliyor hayattan soğuyorum. Kötü videolar değil ama yine de kendimi hiçbir sosyal medya hesabında görmeye katlanamıyorum. Yardım merkezine mailler yazdım. Benden günü gününe tarih ve cihaz gibi bilgiler istediler fakat tatihi hatırlamıyorum Cihazıı da yazdım ama kabul etmediler. Lütfen benimle aynı sorunu yaşayan ya da bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Silenemeyen eski sosyal medya hesapları?