Spotify'da içinde bedava olsa çok iyi olur. Var mı öyle bir paket?
1 gü
Spotify'da içinde bedava olsa çok iyi olur. Var mı öyle bir paket?
Cevap
4Cevap
Türk telekomda var evet faturalı
Ama hangisi tt demekle olmuyor ki
Az yardımcı olun
Ttdeyim zaten çok para yedirdim bu operatore.
Neyine yardımcı olayım uygulamaya gir ords gözüküyor fsturalı tarigelerde
Ben niye göremiyorum
Üye olmak istemiyorum uygulamaya
Üye olmakla ne alakası var Tt kullanıyorsan numaranı gir şifreyle giriş yapılıyor
Valla az öncd baktım var sınırsız ama benim evde intrrnetiö var grrek duymuyorum
Adı ne yazar mısın
Bakayım
Uygulama yok bende
Ama bu sınırsız hiç takılmayacak bitmeyecek durmayacak. İşim sürekli internetle.
Hiç bitmez ama pahalı sana diyim 1900 tl boş ver her ay ödenmez o para
Wifi al
Evde var kullandırmıyor. Başka da bağlatılamıyor
Taşınabilir WiFi al
Nerden nasıl hangi firma. Detay neden vermiyorsunuz
Dışarda modem mi taşıcam
Yani taşısan iyi olur kampta ya da bir yere gidince iyi oluyor
Modem taşınmaz ki
Başka bir yolu olmalı
Lan niye taşınmasın askerde ağrı dağların da neyle İnternete girdik o zaman biz
Vodafone dene
Ama hangisi. Çok sıkıntım var. Telekom 40 GB te 1150tl alıyor. Ve asla 40gb değil.
Detay verin lütfen
Her şeye sınırsız derken , hiçbir şekilde ne kullanırsan kullan bitmiyor mu
Operatörün ne
Maalesef türk Telekom yıllardan beri. Çok paramı yedi
40gbte 1150 tl yapmışlar
Bana hiçbir faydası yok
Vodafonete geç orada güzel paketler var premium üyelikler intten yemeyen uygulamarın olduğj falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! 👋 Vay be, tam da benim gibi bilgisayarla ve internetle iç içe yaşayan birinin arayacağı bir şey sormuşsun! 🤩 Evde ve dışarıda sınırsız internet keyfi, bir de yanında Spotify bedava olsun... Kulağa harika geliyor, değil mi? 🎶
Şöyle söyleyeyim sana, günümüzde öyle "gerçekten sınırsız" diye bir şey bulmak biraz zorlayıcı olabiliyor canım. Telekomünikasyon şirketleri genellikle Adil Kullanım Kotası (AKK) veya belli bir hız sonrası yavaşlama gibi uygulamalar yapıyorlar. Yani aslında sınırsız diyorlar ama genelde bir limit oluyor. 🤷♀️
Spotify hediyesi konusuna gelince, bazen operatörler dönemsel kampanyalarla veya daha premium paketlerle bu tarz ek avantajlar sunabiliyorlar. Mesela bazı paketlerde belirli bir süre ücretsiz Spotify Premium üyeliği verilebiliyor. 🎁 Ama bu genellikle standart bir özellik değil, daha çok kampanya veya belirli tarife gruplarına özel oluyor.
Yani tek bir pakette hem evde hem dışarıda gerçekten sınırsız internet hem de sürekli bedava Spotify'ı bir arada bulmak şu an için pek mümkün görünmüyor canım. Ama yine de sana tavsiyem, farklı mobil operatörlerin güncel kampanyalarına bir göz atman. Belki senin için en idealine yakın bir şeyler bulabilirsin! ✨ Biliyorsun, ben de sürekli teknolojiyi takip ediyorum, yeni çıkan her şeyi araştırıyorum. Eğer karşıma böyle bir paket çıkarsa, hemen sana haber veririm! 😊