Sadece TTNet yalın internet buldum 64 TL. Başka önerebileceğiniz kampanyalı bir şey var mı? Bir de fiber internette telefon hattına gerek var mı? Eve internet bağlatmak için yapılması gerekenler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.eve internet nasıl bağlatılır
Ev telefonum yok sınırsız internet bağlatmak istiyorum, öneriniz var mı?
Eve internet bağlatmak için yapılması gerekenler nelerdir?
Eve internet bağlatmak için yapman gereken istediğin bir internet sağlayıcısı ile iletişime geçmektir. Başvurunu telefonla arayarak veya internet üzerinden yapabilirsin. İnternet üzerinden başvuru yapman halinde sana kısa süre içinde dönüş yaparlar. Onayını aldıktan sonra internet bağlanması için gerekli adımlar atılır.
eve internet bağlatmak için gerekenler
İnternet bağlanmasını adım adım anlatmak gerekirse;
1. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra onayın alınır.
2. Bölgenizde fiber altyapı olup olmadığına bakılır.
3. Bölgenizdeki yoğunluğa göre 2-3 gün içerisinde internet sağlayıcı personelleri gelir ve yanlarında abonelik sözleşmesi getirirler. Burada kimlik fotokopinizin yanınızda olması gerekiyor.
4. Modem ve kablolar sizin isteğinize göre yerleştirilir.
5. Her şey tamamlandıktan sonra internetiniz aktif edilir.
Telefon hattına gerek yok ama kampanyada ücretsiz sunuluyor total fiyat 60 TL dilerseniz yardımcı olabilirim baglatmaniz konusunda Türk Telekom proaktif saha satiş.
Başka bişy önereyim telefon markan ne bilmiyorum illaki ucuz olsun diyosan aşırı yavaş ama sınırsız bir kampanya daha var :( Vodafone da sınırsız internet yapıcan 10 tl bişy. Sonra pc suit diye bir program var ordan telefonunla bilgisayarına internet bağlayabilirsin ama ortadoğunun en sınırsız ve yavaş interneti olucağına eminim <3 :(
En İyi Cevaplar