Telefonumda ınternet paketim var ama çok fazla film ve dizi izlemeyi seven birisiyim o yüzden eve internet bağlatmak istiyorum sınırsız olsun ama uygun olsun biraz yardımcı olur musunuz hangisi en iyi ev interneti hangisi? en uygun internet paketleri
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Bunun için tek bir marka söylemem doğru olmaz. Eve internet almak istiyorum diyorsan ilk öncelikle bölgende hangisinin fiber altyapısının olduğunu öğrenmen gerekiyor. Hangi firmanın fiber altyapısı varsa onu seçmelisin. Fiber altyapının olup olmadığını öğrenmek için internet sağlayıcılarının müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim, bunun yanı sıra aradığında "Eve internet bağlatmak ne kadar?" sorusunu da sormalısın yani en uygun fiyatla en iyi hızı vereni seçmelisin.
En İyi Evde İnternet Hangisi? Tavsiyeler
1- Turkcell Superonline
Turkcell Superonline
"Eve internet bağlatmak istiyorum tavsiye verir misin?" diyen kişilere ilk önerdiğim firmadır. Yıllardır kullandığım ve çok az sorun yaşadığım servis sağlayıcısıdır. Fiyatları biraz pahalı olsa da hakkını veriyor. Detaylı bilgi için buraya tık tık.
2- Turknet
Türknet
Fiyat/performans bakımından gerçekten kaliteliler, hızlı interneti uygun fiyata bulabilirsin. Son dönemlerde adını çok duyurdu. Kullanan kişilerin söylediği tek sıkıntısı ise müşteri hizmetleri. Fiyatı en uygun internet sağlayıcısıdır. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
3- Türk Telekom
Türk Telekom
Eskiden kullanıyordum ve sıkıntıları vardı ama yeni bir yapılanma ile hızını ve kalitesini yükseltti diye biliyorum. Aslında bütün internet sağlayıcılarına altyapıyı sağlayan firma. Kampanyalarına bakmanı öneririm. Mutlaka kendine uygun bir paket bulacaksın. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
4- Vodafone Net
Vodafone Evde İnternet
Vodafone Evde İnternet hizmetiyle evine, ADSL veya fiber internet bağlatabilirsin. Genel olarak Türk Telekom altyapısını kullanan şirketin avantajlı paketleri bulunuyor. Üstelik başvuru ve bağlatma süreci çabucak gerçekleşiyor. Detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
5- Türksat Kablo
Türksat Kablo
Türksat kablo ise en avantajlı ve en seyrek hizmet veren bir internet sağlayıcı. Hizmet vermesi için binada özel altyapısı bulunması gerekiyor. Ben geçmişte kullanmıştım. Çok memnundum. Hiç kesinti yaşamamıştım. Fiyatları da çok uygundu. Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
6- D-Smart
d-smart
D-Smart'ın en büyük avantajı hem internet paketini hem de TV paketini bir arada kullanabilmek. D-Smart'a özel TV kanallarının yapımlarını izleyip internetini kullanabiliyorsun. Fiber hizmeti de mevcut ve internet hızı yüksek. D- Smart da taahhüt isteyen markalardan bu arada. Detaylı bilgi için sitesine bakabilirsiniz.
7- Digiturk
Digiturk
Digiturk markası da D-Smart gibi Tv paketinden faydalandıran bir marka. Yani anda hem internetlerini hem de TV kanallarını seyredebilirsin. Ayrıca iki seçenek sunuyor sana marka. Dilersen internet ile birlikte film kanallarını alabiliyorsun. Dilersen spor kanalları ile birlikte spor kanallarını alabiliyorsun. Müşteri hizmetleri de ücretsiz, her işleminizi yapıyorlar. Detaylı bilgi için sitesine bakabilirsiniz.
8- Netspeed
Netspeed
Son yılların en popüler internet firmalarından oldu bile. İnternet paketlerinin uygun fiyatlı olması ve internet hızının yüksek olması insanların internet firması tercihlerinde ön sıralara gelmesine yol açtı. Arkadaşımda da var yıllardır ve gayet memnun. İlgili bir marka diyor. Detaylı bilgi için buraya bakabilirsin.
9- Millenicom
Millenicom
Türk firması değil Azeri markasına ait öncelikle. İnternet paketleri hem çok uygun hem sınırsız ve kotasız. Müşteri hizmetleri de jet gibi çalışıyor yalan yok. Taahhüt de istemiyorlar. İstediğiniz zaman aboneliğinizi bitirebiliyorsunuz, o kadar iddialılar anlayacağınız. Altyapı olarak Superonlıne'ı kullanıyorlar bu arada. Detaylı bilgi için buraya bakabilirsin.
Umarım ev interneti tavsiyelerim karar vermende yardımcı olmuştur. Evde internet tavsiyelerimden sonra nasıl başvuru yapılır, süreç nasıl işler? bu konuda ufak bir bilgilendirme yapayım.
Hemen hemen tüm internet sağlayıcılarda süreç benzer işler. Bayiler, telefon, internet siteleri aracılığıyla internet bağlatmak istediğini iletiyorsun, başvurunu yapıyorsun. Başvuru esnasında yaşadığın yerdeki altyapıya göre sana paketler sunuluyor. Fiber olursa tadından yenmez. :D Sonra da birkaç gün içerisinde ekip gelip hem modem kurulumunu yapıyor, hem de internet hizmetini başlatıyor. Aslında çok kolay ve basit bir süreç.
ADSL kullanacaksanız, Tek firma var zaten bu hizmeti veren TTNET, diğer firmalardan alsanız bile, Alt yapı ttnet olacak arıza durumunda ttnet daha hızlı cozum bulur. aynı zamanda, 3G Modemde alabilirsiniz, O bölgede en iyi hangi operatör cekiyorsa oradan 3g alabilirsiniz her yerden rahatlıkla bağlanabilirsiniz. cep telefonunuzu bile bilgisayarınıza modem olarak tanıtıp internet kullanabilirsiniz buda ayrıca güzel olabilir. secenek cok amacınıza göre birini secebilirsiniz.
Her ne kadar kendisini sevmesem de TTnet'den başkası pişmanlıkdır. Diğer firmalara çok kolay abone oluyorsun ama çıkarken zor muhattap buluyorsun, TTnet'den makine kiralayıp sattıkları için ondan daha verimli asla olmuyor, çok sorun yaşıyorsun. Başka alternatif düşünme derim.
Aslında çoğu firma alt yapısını TTnetten alıyor. Ancak TTnette çok sorun var. Hele de yaşadığınız yerde fiber alt yapı yoksa sıkıntı yaşarsınız. En mantıklısı Turkcell Superonline kullanmak. Hızlı ve sorunsuz çalışıyor. Ben memnunum.
Millenicom diye bir servis sağlayıcı var. Hah işte ondan uzak dur kafi. Ucuza bağlatırsın 6 ay sonra bir zam yaparlar pahalı diye almadığın taahhütlü internetin üstüne çıkar fiyat. Geri döneyim dersin taahhüt vermediğin firma ile şu an ödediğin fiyat aynı yerdedir upraşmayayım dersin. Sonra bir gün mesaj gelir "internet arızanızı bina tesisatına müdahele ederek çözdük 170 lira ödemeniz vardır diye. Ben arıza kaydı açmadım eee eve gelen giden de olmadı internette bozuk değildi nasıl oldu bu şimdi diye sorarsın müşteri hizmetlerine arıza kaydı açmışsınız arkadaşlar gelip halletmiş çok yoğun oldukları için size haber verip fatura bırakamamışlar derler 😬 o zaman kapatın brnim internetimi kardeşim dersin. Bir saat indirim teklif edip oyalamaya çalışırlar. Kapatmazlar bir hafta sonra şirketi en yetkilisi sizi arar kapatmayalım hattı der. Durumu anlatırsınız öyle şey olur mu der. Olmaz diyorsanız paramı verin dersin o da olmaz der. Kapatmazsanız interneti iptal ettireyim der. Siz o sırada çoktan başka interbet bağlatmışsınızdır. Şirketin en yetkilisi biz internetinizi kapatmadan nasıl internet alıyorsunuz. (Oluyor mu öyle ya der 😂😂 teknoloji ile şirket yetkilisinin bağını görün istedim) Eh işte benim başıma gelenler bunlar. Hadi bağlatın da siz de başınıza geldikçe yazarsınız
İnternet & Teknoloji konusunda 410 cevap paylaştı.
Hızlar artık 20 megabit gibi falan adil kullanım kotası çok önemli AKK doldu mu hızı 3 e düşürüyorlar AKK ne kadar yüksekse o kadar iyi AKK yi yüksek tutup uygun fiyat veren firmalara göz gezdir Türk telekomu tercih etme derim. Ben bir sonraki paketimi Vodafone dan alacağım. Süpernet telefonsuz 120gb AKK 32 megabit hız 59.90 TL olan var kesinlikle onu tavsiye ediyorum bende ondan alacağım süper
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Superonline 'nın fiberini kullanıyorum aylık yaklaşık 400-500 gb indirmem oluyor pek yavaşladığını görmedim daha ama fibersiz halini pek tavsiye etmiyorlar ttnet 'te 5-10 lira daha fazla verip hızını arttırırsan iş görür baya modemininde buna çok büyük etkisi vardır
Kesinlikle Super Online. Şimdi adı var diye TTNET kullanıyor herkes, ama siz bunu yapmayın. Zaten Super Online hariç diğer tüm firmalara da altyapıyı TTNET sağlıyodu galiba. Tek Super Online kendi altyapısını kurmuş diye biliyorum. Ne kopma var ne yavaşlık var anasınısatıyım, Super Online iyidir :D
Superonline en iyisi. gerçi 20 GB geçince hepsi aynı. ülkemizde adil kullanım kotası gibi saçma birşey var biliyorsan. adamlar interneti artık ücretsiz verecek nerdeyse ama bizim ülkemizde git gide zamlanıyor. ülkenin hali perişan ve dahada kötüye gidecek (nerden nereye başladım konuyu yaaa )
Yorumları okudum konuyla ilgili bilgim yok Akk diyorlar hız düşmesinden bahsediyorlar ya bu ev İnterneti değil mi hızı düşse düşse en fazla ne kadar düşer her türlü cepten daha hızlı değil midir bilgisi olan konuşabilir mi
ülkemiz sınırları içerisinde hizmet kalitesi denen şey sıfır olduğundan, köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme geleneğini üstün bir gayretle koruduğumuzdan ve şirketler kurumsallaşmanın, tüketicinin problemini çözebilecek birine direk olarak ulaşma zorluğu ile doğru orantılı olduğunu düşündüklerinden, sanırım ülke vatandaşlarının hizmet sektöründe hiç bir zaman göremeyecek olduğu sağlayıcılarıdır.
Hiç biri yurtdışını gördükten sonra hepsi rezil hepsi kepaze Allah bu firmaları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Özellikle Türktelekom denen firma batmadan Türkiye de internet gelişmesi mümkün değil. Bu firmanın tekeline mahkum olmuş bir ülke...
Turkcell btk kararından sonra vatandaşı salak yerine koyarak yıllardır sunduğu 25lik paket yerine 24luk çıkardı sırf akk sonrası vatandaşa 16 yerine 8lik hız vermek için.
Daha neler neler var bu konuda inanılmaz doluyum tüm vatandaşların bu konuda ayaklanıp ülkede bir çözüm bılunması lazım HEDEF 2023 ama vatandaşın yararına hiç birşey yok ortada
ttnet soyguncu superonline kullaniyorum 16 mb internet hizi 75 GB hiz alani 54 lira aylik bizim burada fiber internet yok gelsin gecicem superonline fiber internete
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
Hepsi aynı çünkü tek altyapı var. Oda Telekom. Fiyat olarak da çoğu aynı hangi kampanya iyiyse onu al. Nerdeyse on senedir D-Smart Internet kullanıyorum her taahhüt bitiste yeni indirim sunuyorlar tekrar taahhüt ediyorum
Superonline alalım dedik adamlar internetimizi kesti 3 gün arayıp sorduğumuzda ise 2 hafta beklememizi söylediler değişmesi için. Çağırıp modemlerini geri verdim 1 gün sonra TTNET'i aradım ve 2 gün içinde bağladılar. TTNET'ten şaşma.
TTNET kullanıyorum kardeşim internetim cidden dedikleri gibi 20mbit tüm hız. Adamlar hakkını veriyor. Ama şu lanet olası AKK'yi kaldırsalar süper olur.
su anda en iyisi turkcell süper online olduğunu duydum ben ttnet kullanıyorum cok memnunum açıkçası bizim semt Superonline destekleyecek alt yapı yok yoksa superonlinena geçiş yapardım
En iyisi. diye bisey yok alayi ttnet altyapisi kullaniyor. Superonline dahil turkiye giris cikid hatlari ttnetin sizi gidi. cok bilmisler hemmen atlayin tabi.
Eğer TTNET istersen ilk 4 ay bedava + Asus tablet hediye kartım var. Fiyatta anlaşırsak ikimizde karlı çıkabiliriz :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uydunet kolay kolay etkilenmez arıza yapmaz ama heryerde bulamazsın. Ttnet çok hantal ve hizmeti iyi değil. Ben D-Smart Net e geçtim geçeli çok rahatım.
Ben vodafone fibermax satış danışmanlığını yapıyorum gayet güzel bir hizmet veriyoruz baglatmak görüşmek istiyen olursa 0549 672 0 542 numaralı telefondan ulasabilirsiniz
O anlamda değil... Sağlaıcının altyapısıyla alakalı bu kardeşim.. Yani dns-proxy-wpn kolay iş bunlar fakat hızını da kesebiliyor zaten değiştirdiğin anda..