Yaklaşık 1 haftadır Instagram'dan tanıştığımız çocukla konuşuyoruz. O eklemişti hikayemi falan beğendi sonra ben de onunkini beğendim ve yazdı. Yazıyor ama hep mesajlara geç dönüyordu ben de ona göre şekilleniyordum. Acaba konuşmak mı istemiyor diye bir defa falan görüldü yapmıştım ama tekrar açmıştı konuyu. Neyse buluşmadan önce de birkaç kez pat diye uyumuştu sohbetin ortasında. Sonra buluştuk ama kafede oturmayı sevmiyormuş arabayla gezelim dedi ben de tamam dedim. Herhangi bir yakınlaşma vs. olmadı yani ben de o havayı hiç vermedim. Buluşmada yine görüşmekle ilgili şeyler de söyledi. Eve geldik 1 saat sonra naber yazdı cevap yazdım ama yine cevap yok uyumuş. Sabah bir iki mesajlaştık baktım yine 4-5 saat sonra cevap veriyor ben de görüldü attım buna. Takipten çıkardı sonra beni. Ben de neden böyle bir şey yaptın diye sordum dedi ki sen neden görüldü attın. Ben de dedim ki bir mesaj atıp ortada yoksun. Neyse bu da bir şey yazmış ama öyle çabalayan bir tavırda değildi ben de cevap vermedim bir daha. Tip olarak çirkin bir kız değilim yani ortalamayım o da ortalama niye böyle yaptı ya
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, valla çok karışık bir durum olmuş bu ya! 🤯 Kuzum, çocuk baştan beri mesajlaşmalarda geç dönüyor, sohbetin ortasında uyuyakalıyor falan, bunlar biraz garip hareketler bence. Arkadaşım, ilk buluşmada tekrar görüşmek istediğini söyleyip sonra böyle yapması da tutarsız. Güzelim, sana görüldü attığın için takipten çıkması da bahane gibi geldi bana. Bitanesi, sanki senden çok kendisi ne istediğini bilmiyor gibi. Üzülme boş ver canım, seninle ilgili değil gibi duruyor! ✨💖