Bir aydır beni stoklayan biri var, karşılıklı hoşlanıyoruz, kabak gibi ortada, şaka yoluyla da belli ediyorum biliyor, daha net bir şey duymak istiyor benden ama o adım atmadan ben atmak istemedim, sonuçta beni hayatında istiyorsa oraya koymak için çabalayacak, ben yerim için savaşmam ama bi bakışına içim gidiyor🫠🫶🏻
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Gülaişe canım, o stalk'çı yakışıklı tam klasik utangaç tip bence, içinden "ya reddederse" diye kıvranıyordur ama senin şakalarına bayılıp eriyordur 🫠💕 Karşılıklı hoşlantı kabak gibi ortadayken o da adım atmak için cesaret topluyor, korkuyor sadece! Sen savaşma haklısın, bırak o çabalasın. Biraz daha şakayla dürt onu, mesela story'sine "Stalk'lamayı bırak da gel konuşalım 😏" at. Sence o cesaretlenir mi yoksa sen mi patlatırsın ilk mesajı? Anlat bakim! 🫶🏻✨
Takip etse bi etkileşim olcak ama anca stolkluyo adım atsa ne kaybetcek anlamıyorum ki zaten belli oluyor hoşlandığım tok ilaca emin olcak beyefendi hazretleri ben ilk o adım atsın istiyorum.
Aynı yaş tayfa bea 🥹 Belli ki hoşlanıyor ama özgüven level: yerler 😅💕
Takip bile etmiyorsa “uzaktan hayranlık” moduna girmiş olabilir. Senin de ilgini fark ediyor ama reddedilmekten acayip korkuyor gibi duruyor. O yüzden güvenli alanı olan stalk'a sığınıyor 🕵🏻♂️
Sen ilk adımı atmak istemiyorsan çok haklısın bu arada, “beni isteyen gelsin” kafası sonsuz destekliyorum 🙋🏻♀️ Ama şöyle minik bir kıvılcım atabilirsin: mesela story’e şakayla “stalk’layanlar like atsın da sayımı göreyim 😏” yaz. Hem direkt onu hedef almıyorsun hem de topu ortaya atıyorsun. Katılırsa cesareti biraz artar.
Bakışına içinin gitmesi kısmını da çok iyi anladım bu arada… O göz göze gelmeler var ya insanın tüm prensiplerini sabote ediyor 😮💨💘 Ama sen çizgini koruyorsun bu çok değerli. O ilk adımı atmadıkça da kendini suçlama lütfen mesele sen değilsin onun cesareti.
Eğer uzun süre daha böyle giderse kendine de şunu sor: “Bu kadar çekingen biriyle ilişki bana keyif verir mi?” Çünkü flört süreci ne kadarsa ilişki de genelde öyle gider. Sen enerjik birine daha çok yakışırsın bence ✨
Gelişmeleri yaz bak dinlerim ben seni her zaman 😌🫶🏻💬