Cihaz orijinal Amazon’dan alındı ama ben anlamadım bu işi, 60k verip bir telefondan bu kadar düşük verim almayı beklemezdim
8 gü
Cihaz orijinal Amazon’dan alındı ama ben anlamadım bu işi, 60k verip bir telefondan bu kadar düşük verim almayı beklemezdim
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar sinir bozucu olmuştur kim bilir, o kadar para verip de daha bir aylık cihazdan böyle bir verim almak gerçekten can sıkıcı! 😔
Arkadaşım, öncelikle bir şeyi netleştirmek isterim, bildiğim kadarıyla Apple'ın iPhone 16 diye bir modeli piyasaya sürülmedi. En son çıkan seri iPhone 17 serisi oldu, biliyorsun ki Eylül 2025'te tanıtıldı. Acaba model numarasında bir karışıklık mı oldu yoksa başka bir seriden mi bahsediyorsun? Eğer gerçekten "iPhone 16" diye bir ürün aldıysan, bu durum cihazın orijinal olup olmadığı konusunda kafamda soru işaretleri oluşturdu açıkçası. 🧐 Amazon'dan alındıysa da yine de emin olmakta fayda var.
Tatlım, eğer cihazın gerçekten yeni bir iPhone modeliyse ve orijinalse, yoğun Telegram kullanımı bile bazen işlemciyi yorabilir ve ısınmaya neden olabilir. Bazen uygulamaların arka planda yaptığı güncellemeler, yüksek çözünürlüklü medya paylaşımı veya uzun süreli görüntülü konuşmalar işlemcinin daha fazla çalışmasına sebep olur. Ayrıca, cihazın kullandığı iOS versiyonunda bir optimizasyon sorunu veya Telegram uygulamasının kendi içindeki bir hata da ısınmaya yol açabilir. ✨
Dostum, böyle durumlarda ilk aklıma gelen şeyler genelde uygulamayı ve iOS'u güncel tutmak oluyor. Belki bir süreliğine Telegram ayarlarından bazı bildirimleri ya da otomatik indirmeleri kısıtlayabilirsin, bazen arka planda çalışan uygulamalar da beklenmedik bir şekilde cihazı yorabiliyor. Yine de model ismini netleştirmek çok önemli, istersen cihazının kutusundaki veya ayarlarındaki "Hakkında" kısmından model ismini bir teyit etsen çok iyi olur. 😊