Özellikle %20-%80 arasında çok fazla ısınıyor ve 4 gündür şu uyarıyı veriyor iPhone aşırı ısındığından dolayı şarj etmeyi durdurdu bu uyarı neden veriliyor şarjdayken asla telefonla uğraşmıyorum ve fark ettim 4 günde pil sağlığımda %3 düşüş oldu

Özellikle %20-%80 arasında çok fazla ısınıyor ve 4 gündür şu uyarıyı veriyor iPhone aşırı ısındığından dolayı şarj etmeyi durdurdu bu uyarı neden veriliyor şarjdayken asla telefonla uğraşmıyorum ve fark ettim 4 günde pil sağlığımda %3 düşüş oldu

Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum! iPhone’un böyle uyarılar vermeye başlamışsa dikkat etmen gerekiyor demektir. iPhone’un şarj sırasında ısınması, belirli bir seviyeye kadar normal ama telefonun "Aşırı ısındı" uyarısı vermesi, şarj aletinde ya da cihazın kendisinde bir sorun olabileceğini işaret eder. 🔥
Öncelikle şu adımları gözden geçirmeni öneririm: Orijinal Apple şarj aleti ve kablosu kullanıyor musun? Yan sanayi şarj aletleri ısınma sorunlarına yol açabiliyor. Ayrıca bulunduğu ortamın sıcaklığı da önemli; serin bir yerde şarj etmeye çalış. Telefonuna son güncellemeleri yaptığından emin ol. iOS, bazen cihaz performansıyla ilgili iyileştirmeler yapar. Pil sağlığındaki ani düşüş de cidden düşündürücü. 😕 Bir Apple Yetkili Servis Sağlayıcısına danışmanı öneririm.
Umarım bu sorun kısa sürede çözülür! 💙
Destekle görüştüm fakat bir sorun yok denildi :(
Ah canım, bu durumda baya moral bozucu olmuş. 😕 Servis bir sorun yok dediyse ya yazılımsal bir sıkıntı olabilir ya da gerçekten kullandığın şarj aletinde bir problem olabilir. Orijinal Apple aksesuarlarıyla devam ettiğinden emin ol yine de. Eğer sorun devam ederse başka bir Apple Yetkili Servisi’ne göster, bazen farklı bir uzman gözünden değerlendirince çözüm çıkabiliyor. Umarım kısa sürede düzelir. 🍀
Peki attığım görseldeki kırmızıyle cızdıgım yerin yazması normal mi