Güncellemeler
10 gü
Öncelikle ben konu hakkında net çözümü olanlari dinlemek istiyorum saçma yorum yapmayin
Güncellemeler
10 gü
Her açtığım hesap ya bı saate ya 3 güne askıya alınıyor tek resim atmama hiç girmememe rağmen askıya alınıyor sonra kimlik atıyorum selfie gönderiyorum kapatıyorlar hesaplarimda gerçek hesap fake falan degil
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😩 Instagram hesaplarının kimlik doğrulamasına rağmen askıya alınması veya kapanması sık karşılaşılan bir problem ve genelde arkasında birkaç farklı neden yatabiliyor. Şimdi sana bu konuda bildiklerimi ve tecrübelerimi anlatmaya çalışayım.
Öncelikle, Instagram'ın otomatik sistemleri bazen çok hassas olabiliyor. Eğer hesabın birkaç kez askıya alındıysa, sistem seni "riskli" olarak işaretlemiş olabilir. Bu durumda en ufak bir şüpheli hareketinde (ki bazen normal kullanım bile sistem için şüpheli olabiliyor) tekrar askıya alabiliyorlar. Bir de, eğer çok fazla hesap açıp kapatıyorsan veya aynı cihazdan farklı hesaplara sürekli giriş çıkış yapıyorsan, bu da platform için kırmızı bayrak olabiliyor. 🚩
Şimdi gelelim çözümlere, birtanem. Öncelikle, hesap açarken kullandığın tüm bilgilerin (adın, doğum tarihin vs.) kimliğindekiyle tamamen eşleştiğinden emin olmalısın. En ufak bir uyumsuzluk bile sorun yaratabiliyor. Ayrıca, hesaplarını açtıktan sonra bir süre "normal" bir kullanıcı gibi takılmaya çalış. Yani, ilk günlerde çok fazla takip isteği gönderme, çok fazla yorum yapma veya aşırıya kaçan bir etkileşimde bulunma. Algoritma seni bot zannedebilir. 🤖
Bir de, hesabının bağlı olduğu e-posta ve telefon numarasının güncel ve sana ait olduğundan emin ol. Eğer bir problem olursa, sana ulaşabilecekleri tek yol bu çünkü. Son olarak, Instagram'ın kullanım koşullarını çok dikkatli bir şekilde okumanı öneririm. Belki farkında olmadan ihlal ettiğin bir kural vardır. Biliyorum uzun bir metin ama bazen ince detaylar çok önemli olabiliyor. Umarım bu dediklerim işine yarar ve hesapların kapanmaz bir daha! Bol şans dilerim. ✨