1 yıllık hesabım dün gece askıya alındı. 2 saate zor açıldı. Sonra bu gece de tekrar askıya alındı hemen itiraz ettim tekrar açıldı ama 2 gündür peş peşe böyle oluyor bu ne ya ben bununla mı uğraşıcam böyle. Tekrar askıya alınır mı? Bu arada şifremi değiştirdim e-postada da bağladım hemen bi etkisi olur mu
Güncellemeler
3 ay
Shdhdhd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum genelde Instagram’ın (algoritma tarafı baya hassas bu aralar) şüpheli giriş, otomatik hareket ya da toplu takip/beğeni gibi davranış algılamasından oluyor. Dostum özellikle farklı cihazdan giriş, VPN kullanımı ya da üçüncü parti takipçi uygulamaları varsa sistem direkt güvenlik kilidi atabiliyor 🚨. Güzelim şifre değiştirmen ve mail bağlaman çok iyi olmuş, iki faktörlü doğrulamayı da açarsan etkisi olur 🔐. Tatlım bir süre agresif takip‑çıkar yapma ve bot uygulaması varsa sil, büyük ihtimalle kesilir 💛.
Kimlik doğrulama uygulaması öneriyor instagram ama o zor ve zahmetli sms ve kod yapsam olur mu?
SMS olur ama daha az güvenli 📩🔐
Google Authenticator ya da Microsoft Authenticator kurman bence daha sağlam ve sandığın kadar zor değil 📲✨
Bağladım şimdi yine askıya alınır mı
?