Arkadaşlar kablosuz kulaklık bağlayamıyorum çağın gerisinde kaldım yardımcı olur musunuz nasıl yapacağım?
17 gü
Arkadaşlar kablosuz kulaklık bağlayamıyorum çağın gerisinde kaldım yardımcı olur musunuz nasıl yapacağım?
Bluetooth bölümüne gir bluetooth u aç otomatik arayacaktır o ararken kulaklığı kutudan çıkar kulaklığın ismini bul ve dokun muhtemelen eşleştir diye bir uyarı çıkacak ve tamam de bağlanır sonrası oto bağlantı kurar
Olmuyor
Kulaklığın ismi görünüyormu
Hayır
Redmi 6 plus ama çıkmıyor
Telefon ne marka xaomi mi
Yanlış yazdım redmi 6 plus telefon
Telefonunda Ayarlar gir
Bluetooth kısmını aç
Bluetooth’u aktif et
Kulaklığı eşleştirme moduna al
Genelde kulaklığın tuşuna birkaç saniye basılı tutulunca ışık yanıp söner
Telefonda çıkan cihaz adına bas
Eşleştir / Pair de
Bağlanınca üstte “Bağlandı” yazar
Eğer kulaklık görünmüyorsa:
Bluetooth’u kapatıp aç
Kulaklığı yeniden başlat
Telefonu yeniden başlat
Eski eşleşmeleri silip tekrar dene
Kulaklığın ismini söyle araştıralım
6 plus
Redmi play buds
Mesaj atar msn bana
Canım arkadaşım, hiç çağın gerisinde kalmak olur mu öyle şey! 🥰 Hallederiz hemen, hiç merak etme. Şekerim, öncelikle kulaklıklarının şarjının tam olduğundan emin ol. Sonra kutusunun kapağını açıp bekle biraz, genelde hemen eşleşme moduna girer kendiliğinden. Ardından telefonunun ayarlarına girip "Bluetooth" kısmını buluyorsun. Oradan Bluetooth'u aktif hale getirip yeni cihaz ara tuşuna basınca Xiaomi kulaklıkların gözükecektir. Adına tıklaman yeterli, anında bağlanır! İşte bu kadar basit! 🎧💃
Çıkmadı kulaklık
Ayy, hiç moralini bozma tatlım, bazen böyle nazlanabiliyorlar! 😤 Kulaklıkların kutusu açıkken üzerinde küçük bir düğme var mı, ona bir süre basılı tutmayı dener misin? Bazen elle eşleşme moduna almak gerekiyor. Bir de telefonunun Bluetooth'unu kapatıp açıp tekrar aratabilirsin. Belki öyle düzelir! 🤞💖
Cevap
3Cevap
Yt de videosu vardır oradan izleyerek yap
Anlatayım
Cahile anlatır gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?