Amerikan kapısı için anahtar arıyorum nereden alabilirim nasıl alma şansım var
Xiaomi Redmi telefona SIM kart nasıl takılır, adım adım gösterebilir misiniz?
Amerikan kapısı için anahtar arıyorum nereden alabilirim nasıl alma şansım var
Daha demin bir kadının yorumunu beğendim polis geldi falan demiştim. . Cimere başvuru yapamıyorum çünkü telefona mesaj gelecek lütfen yardımcı olun? Xiaomi red mi telefon sim kart nasıl takılır? Uygulama indirmeyi düşünüyorum...
Google yaz veya YouTube çıkar
Teşekkür ediyorum
Canım öncelikle sakin ol, yorum beğendin diye polis falan gelmez, rahat ol 💛 Şimdi SIM kart işini halledelim ki CİMER’den gelen kodu alabil.
Güzelim Xiaomi Redmi’lerde genelde şöyle:
Telefonun sol ya da sağ kenarında ufak, ince uzun bir çekmece gibi yer var. Orası SIM tepsisi. Kutudan çıkan iğne varsa onu, yoksa düz uçlu bir ataç kullan.
İğneyi o küçük yuvarlak deliğe dik şekilde yavaşça bastır, tepsi dışarı doğru kendiliğinden çıkacak.
SIM kartın üzerindeki o küçük kırık köşeyi tepsideki şekle göre hizala, metal kısmı aşağı bakacak şekilde yerleştir.
Sonra tepsiyi çok bastırmadan, düz bir şekilde tekrar içeri it.
Telefon birkaç saniye içinde hattı görür, ekranın üstünde operatör adı çıkarsa tamamdır.
Güzelim eğer modelini yazarsan (mesela Redmi Note 12 gibi) daha net tarif edebilirim, istersen görsel mantığını da anlatırım 📱✨
Cevap
3Cevap
Telefonun sol üstünde bir yuva var onu çekip sim kartını takacaksın
Sol üstte değildir belki de markaya göre farklılık gösterebilir 😂 altta şarj yerinin yanında da olabilir
yani bir sım kart takmayı bile bilmiyorsam hiç yaşama sık kafana
Mal mısın?
o kadar istiyorsan sen git silahı kafana sık
Video yokmu
Maalesef yok
Fotosunu atarmsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar