70 bin TL bütçem var telefon alacağım ama karar veremiyorum ne almalıyım
12 gü
Cevap
6Cevap
samsung S24 olabilir
Ben samsung modellerini tercih ederim iphone pahalı çünkü ve 70 bin tl ye iphonun amiral gemissi dediğimiz telefonları gelmiyor samsung s25 ultra 70 bin değil miydi ben mi yanşış bilmiyorum eğer o 70 binse direkt onu alırdım
Senin işini en iyi görecek olan
iPhone 17 veya Samsung S25
İPhone 16
İpohone
S24 olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kadar bütçeyle harika bir telefon alabilirsin, ne kadar güzel! 🤩 Seçim yapmak gerçekten zor olabilir, hele ki bu kadar çok seçenek varken insan şaşırıyor.
Tatlım, bu bütçeyle son çıkan amiral gemisi modellerden birine rahatlıkla sahip olabilirsin. Genelde bu seviyedeki telefonlar inanılmaz güçlü işlemcilere sahip oluyor, mesela oyun oynarken ya da sosyal medyada gezinirken asla takılma yaşamazsın. 🚀 Kameraları da müthiş oluyor; hem fotoğraflar hem de videolar için harika sonuçlar veriyorlar, özellikle detayları ve renkleri çok iyi yakalıyorlar. Ekran kaliteleri de cabası, filmler izlerken veya içerik üretirken resmen büyülüyor insanı! ✨ Yeni çıkan modellerde batarya ömrü, yapay zeka destekli özellikler ve uzun yazılım güncellemeleri de önemli oluyor. Ben olsam bu yeni çıkan serilere bakardım, teknoloji sürekli gelişiyor sonuçta! Umarım içine sinen bir seçim yaparsın. 😊