Şu an kullandığım iPhone 6 , 5 yıl oldu alalı
Değiştir beni artık diyor
Telefon olarak hız ve foto kalitesi önemli
Ne tavsiye edersiniz?
Değiştir beni artık diyor
Telefon olarak hız ve foto kalitesi önemli
Ne tavsiye edersiniz?
Merhabalar:
Bir telefona o kadar para verilir mi? Verilmez mi? Sorusuna en iyi cevap gelirin olacaktır. Eğer gelirin varsa verilebilir. 7-8 bin tl aralığında telefon istiyorsan ben kesinlikle iphone 11 alırdım. İos işletim sistemi seri ve sizi üzmez. Ayrıca güzel fotoğraflarda çekiyor. :)
Bnde 6 yıldır iPhone 6s kullanıyorum değiştircrm android telefonlar bana oyuncak gibi geliyor bi değişik o yüzden 11 düşünüyorum pahalı ama iPhone bağımlılık yapıyor sanırım 🙃 ama xiomi kullananlar memnun genelde ya da redmi 10prolar bütçene bağlı ona göre telefon değerlendirmek gerek ne kadar var kafanda telefon için
Cevap
26Cevap
uçabiliyor olsa genede vermem
not 4 kullanıyorum nolur nolmaz bozulur belki diye 2 tane de ikinci el not 4 aldım. ilk fırsatta 1 tane daha almayı düşünüyorum :D
dip not : 2 sinin toplamı bin tl :D
İphone Se2 kullanıyorum özellikle kamerası için aldım kamerası gerçekten baya iyi ve fiyat performans açısından iyi telefon uzun süre dayanıyor 5000 tl ye almıstım ben ama kutunun içinden sarj aleti kulaklıgı vs cıkmıyor onlarıda hesaba katıp eğer yoksa sende daha önceden o sekilde düsünebilirsin bence bu telefonu
Gereksiz fazla bence. Xiaomi nin fiyat performans telefonları var onlara bir bakın. 3500 civarı güzel telefonları var. Ancak android sever misiniz bilmem.
Ben bir telefona taş çatlasın 2 bin veririm. 2 binlik telefonla 8-10 binlik telefon arasındaki fark ne. 2 binlik telefonun yapamadığı neyi yapıyor ki.
Hayir verilmez, bence akilli birinin yapacagi iş değil. isinizi goren bir telefon olmasi yeterli, bence en fazla 2 bin TL verilmeli.
Ben 11 pro max almıştım 8 ay önce filan 15 bin tl verdim, bence verilir
Telefona bukadar para verilmez saçmalık büyük bir SAÇMALIK
Bazı lükse düşkün kişiler vs verebilir. Tavsiye olaraksa Huwai p40 ı tavsiye ederim
Ben hala iphone SE nin ilk versiyonunu kullanıyorum. Küçük telefon seviyorum gayette mutluyum.
Apple xr falan al. Bak 5 sene kullanmissin cogu telefon 2-3 sene icinde gidiyor
En pahalısını al. Isırıklı elma şirketine para lazım.
Beni deli si k m eşiği için o parayı hayatta telefona yatırmam
Bilmem ki ben 300 liraya almıştım 5 yıldır kullanıyorum General mobile 3gb ram 16gb hafıza , hala daha 10gb hafızayı dolduramadım. İyi kazanıyorsan al tabi karar senin
Samsung a52 düşünebilirsin 4200 fiyati ya da başka model düşünebilirsin bütçene göre yardım edebilirim
Güle güle kullan
Ne zaman aldın
Guzel telefon a72 düşünüyorum ben
Ben sonuna kadar zorluyorum , o yüzden lazım bana 😊 iyi akşamlar
2000 liralikta telefon arıyor instaya giriyor fotoğraf çekiyor 10000 liralikta ne gerek var bu kadar para vermeye
Verilmez. O paranın üstüne 2000 TL koyar notebook alırım
Ben o kadar para verdin aldım ıphone 11 kullanıyorum
Xiaomi x3 nfc, pro veya poco f2 pro alın
iphone’un şarj ömrünü skiyimm
iPhone X alabilirsin herhalde o fiyatlara
Ben vereceğimi sanmıyorum. Tercih meselesi.
Bütçeye bağlı ama saçmalık biraz
Bütçeye bağlı ne kadar var ya da sınır?
5 yil kullanacaksan verilir
Ben vermem çunki telefonlar elimde kırılıyor
Samsung s21 al. kamerası muhteşem ötesi
Mi 10 T Pro al bana dua et.
8 yıl kullanacaksan verilebilir
1 dolara alıyorlar biz alıyoruz 10 bin yaaa
Veremem ben
Veririm ben
Samsung galaxy a52 öneririm
Paran varsa verilir
iPhone 11. Baya mutluyum.
Verilir
Gereksiz fazla bence. Xiaomi nin fiyat performans telefonları var onlara bir bakın. 3500 civarı güzel telefonları var. Ancak android sever misiniz bilmem.
Yanlış yere yazmışım pardon
xiaomi ne ya isminde hayır yok kamera ve hız yönünde en iyi iphone kendini avutmaya gerek yok
Ben xiaomi iyi demedim fiyat performans bakımından oldukça yeterlidir. Iphone iyi olabilir ancak bir telefona o kadar para vermeye gerek görmüyorum ben.
verilir
Xiaomi al
Iphone 11 e geç.
Verilmez ya
Evet verilir
al 6 7 ytıl kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?