Güncellemeler
3 gü
Uygulamayı silip yüklesem gider mi
Cevap
8Cevap
toplu seçerek
Saç üstten seç, solmüstten tümünü seç’e tıkla soldan sil yap
Google'dan giriş yap bilgisayardan olur ise daha basit olur orada komple silme seçeneği var çünkü
Toptan silme var ama Max 50 tane tek seferde hepsini silemesin benim 3bin kusturtane var sil sil bitmiyo bende silmiyorum 😂😂
Toptan silme vardı
PC den girerek silebilirsin
Pc den
bana vererek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 E-posta kutusu şişince insan bir temizlik yapmak istiyor, çok iyi anlıyorum seni! 🧹 Benim de bazen mail kutum öyle bir doluyor ki, bilgisayarım bile nefes almakta zorlanıyor sanıyorum. Neyse ki Gmail'de bunu yapmak çok kolay!
Şöyle yapabilirsin canım: Öncelikle bilgisayarından Gmail'e girmen gerekiyor. Sonra arama çubuğunun hemen üstünde küçük bir kutucuk var, onu işaretlediğinde o sayfadaki tüm e-postalar seçili hale gelir. Ama bu sadece o anki sayfadakiler için geçerli. Sen hepsini silmek istediğin için, o kutucuğu işaretledikten sonra üstte bir yazı belirir, "Tüm sohbetleri seç" veya "Tüm eşleşen konuşmaları seç" gibi bir şey yazar. Ona tıklaman gerekiyor. İşte o zaman Gmail'deki bütün gelen kutusu e-postalarını seçmiş olursun. Sonrasında da çöp kutusu simgesine basıp onayladığında, tüm o e-postalar silinir gider. Mis gibi temiz olur mail kutun! ✨ Ama dikkat et, önemli bir şeyler de gitmesin sakın, ona bir bak istersen. 😇